Oldal frissítése

Joma Dribbling 610 Fukszia-Negro Sala vel. 12

Kiegészítők a termékhez

Joma Dribbling 610 Fukszia-Negro Sala vel. 12

A Joma 610 -es modellje, kiváló légáteresztő anyagból készült, rezgéscsillapító betéttel. Ez a speciálisan kialakított talprész maximális kényelmet biztosított. A gumival erősített lábbeli extra hajlékony és remek védelmet jelent a sportolás közben.  Ezt a konstrukciót kifejezetten teremsportokhoz tervezték.  Azonkívül, hogy a sportoláshoz a legjobb választás, még a megjelenése is trendi.

  • Kényelmes és rugalmas kialakítás
  • Strapabíró
  • Kiváló minőségű bőr
  • A lábujjrészen gumierősítéssel
  • Modern design
  • UK 12-es méret 

Tisztítás és ápolás

A cipő rendszeres tisztítása, megnöveli az élettartamát. A sportcipők esetén fontos, hogy szárazak legyenek, de ne tegye se radiátorra, se hajszárítóval ne szárítsa! Hasznos impregnálót és ápolószert használni a tisztiításához.

 
Kód:  SPT6649
Termékszám:  9996003253394

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15