Oldal frissítése

JOICO Defy Damage Protective Conditioner 1000 ml

11 790 Ft

JOICO Defy Damage Protective Conditioner 1000 ml

Gyengéd hajbalzsam, amely hidratálja a hajat, és növeli a sérülésekkel szembeni ellenállóképességet. A haj minden egyes használat után puha, fényes és egészséges kinézetű.

A JOICO Defy Damage Protective Conditioner, 1000 ml hajbalzsam legfontosabb jellemzői

  • Véd a mindennapi károsodások ellen és segít megelőzni azokat
  • A hajbalzsam fokozza a létfontosságú hidratálást
  • A JOICO Defy Damage Protective Conditioner megkönnyíti a kifésülést
  • A hajat puhává, fényessé és egészségessé varázsolja

Defy Damage kollekció

A Defy Damage termékcsaláddal áttörést mutatunk be a hajápolásban. A termékek már az első alkalmazás után képesek megerősíteni és védeni a hajszálakat. Megvédik a hajat a hőformázás, az UV-sugarak és a környezeti tényezők káros hatásaitól, amelyek száraz és fénytelen hajat eredményezhetnek.

A termékekben rejlő titkok

Smart Release technológia – Egyedülálló, háromszoros erősségű rendszerünk folyamatos felszabadulással juttatja a hajba a jótékony hatású liposzómákat. Csipkebogyóolajat, arginint és keratint tartalmaz (az eredeti Quadramine komplexünk) - segít helyreállítani, erősíteni és megvédeni a hajat a mindennapi styling és formázás káros hatásaitól.
Védő lipidek - Pontosan olyan lipidek, amelyek az egészséges hajban is megtalálhatóak - a védelem első vonalaként védik meg a hőtől, a vegyi anyagoktól, a hajformázástól és az UV-sugárzás okozta károsodástól.
Arginin - Egy intelligens molekula pozitív és negatív töltéssel egyaránt, amely erősíti és helyreállítja a haj kötéseit. Olyan kicsi, hogy könnyen behatol a hajba. Erős kötéseket képez más aminosavakkal a hajkéreg belsejében.
Moringa mag olaj - A hidratálás, fényesség és puhaság gazdag forrása, amely a leggazdagabb antioxidánsokkal, A- és E-vitaminnal, cinkkel és szilícium-dioxiddal ápolja a hajat - olyan összetevőkkel, amelyek elengedhetetlenek az egészséges, erős és rugalmas haj kialakításához.

A Joico márkáról

A JOICO egy amerikai professzionális kozmetikai márka, amely az egészséges és szép hajra összpontosít. Több mint 40 éves tapasztalatával a JOICO a hajrekonstrukció területén elért egyedülálló technológiai fejlődésével meghatározta a tempót. Nemcsak a fodrászok számára kínál professzionális termékeket, hanem minőségi, személyre szabott ápolást minden hajtípus számára.

Alkalmazás:
Vigyél fel egy kis mennyiséget tiszta, nedves hajra. Fésüld át. Hagyd hatni 1-2 percig. Öblítsd le.

Összetétel

Víz/Aqua/Eau, Stearyl Alcohol, Behentrimonium-klorid, Cetilészterek, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, Illat/parfüm, Behenyl Alcohol, Dicetyldimonium-klorid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Panthenol, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Avena Sativa (zab) peptid, foszfatidilkolin, Laurdimonium Hydroxypropyl hidrolizált keratin, Moringa Oleifera magolaj, Rosa Canina gyümölcsolaj, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olea Europaea (olíva) olaj El nem szappanosítható anyagok, Arginin HCl, Hidroxipropil-kitozán, Arginine, Quaternium-87, Stearamidopropyl Dimethylamine, Disztearil-dimonium-klorid, Citric Acid, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, C11-15 Pareth-7, Trideceth-12, Laureth-9, Dietil-hexil-malát, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Tetrasodium EDTA, PEG-4 Laurát, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, C10-40 izoalkilamidopropiletil-dimonium-etoszulfát, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Alcohol Denat., Sodium Hydroxide, Citronellol, Alfa-izometil-ionon.

Paraméterek

Hatás

Hatás Hajvédő hatás, Erősítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Minden hajtípusra, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi, Gyerek

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  KSVL8912
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  74469509145

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20