Oldal frissítése

JOICO Blonde Life Violet Conditioner 250 ml

6 190 Ft

JOICO Blonde Life Violet Conditioner 250 ml

A Blonde Life színezett hajbalzsammal erőfeszítés nélkül gyönyörű, hűvös szőke hajat kaphatsz. A hajbalzsam semlegesíti a nem kívánt sárga árnyalatokat, és segít megőrizni a szőke színt hűvösen és élénken, emellett táplálja, hidratálja és védi a hajat. Az eredmény egészséges, fényes és könnyen kifésülhető haj, amely remekül néz ki.

A JOICO Blonde Life Violet Conditioner, 250 ml hajbalzsam legfontosabb jellemzői

  • Joico hidratáló hajbalzsam
  • Semlegesíti a nem kívánt sárga tónusokat
  • Táplálja és védi a törékeny szőke hajat
  • Megkönnyíti a kifésülést

Blonde life violet kollekció

A nemkívánatos meleg tónusok elleni küzdelem érdekében a kollekció egy tónusjavító hatású termékduót tartalmaz, amely semlegesíti a sárgás tónusokat. A Blonde Life Violet termékek azonnal megfagyasztják a nem kívánt sárga tónusokat, segítve a hűvös tónusú szőke haj jeges szépségének és ragyogásának visszaállítását.

A termékben rejlő titok

Smart Release technológia – Egyedülálló, háromszoros erősségű rendszerünk folyamatos felszabadulással juttatja a hajba a jótékony hatású liposzómákat. Csipkebogyóolajat, arginint és keratint tartalmaz (az eredeti Quadramine komplexünk) - segít helyreállítani, erősíteni és megvédeni a hajat a mindennapi styling és formázás káros hatásaitól.
Arginin – Az arginin nagymértékben csökken a világosítás során. Ez a természetben előforduló, rugalmasságot fokozó sav azonnal feltölti és erősíti a világosított szálakat, hogy segítsen csökkenteni a károsodást.
Tamanu olaj – Az omega-6 és -9 esszenciális zsírsavakkal teli, Délkelet-Ázsiából származó ritka hidratáló olaj minden egyes alkalmazással fokozza a fényt, védi a haj színét és segít kisimítani a töredezettséget.
Monoi olaj és kókusz – Esszenciális zsírsavakban gazdag. A kókuszolaj és a tahiti gardénia virágkivonat egzotikus keveréke táplálja és védi minden egyes hajszálat. Belülről kifelé haladva pótolja az alapvető nedvességet és puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz. Küzd a töredezés ellen, és véd a szárazság és a környezeti ártalmak ellen.

A Joico márkáról

A JOICO egy amerikai professzionális kozmetikai márka, amely az egészséges és szép hajra összpontosít. Több mint 40 éves tapasztalatával a JOICO a hajrekonstrukció területén elért egyedülálló technológiai fejlődésével meghatározta a tempót. Nemcsak a fodrászok számára kínál professzionális termékeket, hanem minőségi, személyre szabott ápolást minden hajtípus számára.

Alkalmazás:
Vigyél fel egy kis mennyiséget tiszta, nedves hajra. Fésüld át. Hagyd hatni 1-2 percig. Öblítsd le.

Összetétel

WATER/AQUA/EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL PALMITATE, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETIL-HEXIL-OLIVÁT, LAURDIMONIUM-HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT KERATIN, COCOS NUCIFERA (KÓKUSZDIÓ) OLAJ, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (PÓRSÁFRÁNYMAGOLAJ), CALOPHYLLUM INOPHYLLUM MAGOLAJ, ROSA CANINA GYÜMÖLCSOLAJ, ARGININ HCL, GARDENIA TAITENSIS VIRÁG KIVONAT, DIPROPYLENE GLYCOL, CETYL ESTERS, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BISAMINO PEG/PPG-41/3 AMINOETIL-PG-PROPIL-DIMETIKON, GUAR-HIDROXI-PROPILTRIMÓNIUM-KLORID, POLIKVATERNIUM-37, BISZ-ETIL (IZO-SZTEARIL-LIMIDAZOLIN) IZOZTEARAMID, TETRASODIUM-GLUTAMÁT-DIACETÁT, PEG-4 LAURÁT, PROPILÉNGLIKOL-DIKAPRILÁT/DIKAPRÁT, PEG-14M, SZTIROL/BUTADIÉN KOPOLIMER, SQUALANE, PHOSPHATIDYLCHOLINE, CITRIC ACID, PPG-1 TRIDECETH-6, JODOPROPINIL-BUTIL-KARBAMÁT, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, GERANIOL, ILLAT/PARFÜM, EXT. VIOLET 2 (CI60730), BASIC VIOLET 2 (CI 42520).

Paraméterek

Hatás

Hatás Tápláló hatás, Sárga árnyalat, Narancssárga árnyalat

Haj típusa

Haj típusa Szőke

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő, Színező

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  KSVL8913
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  74469513357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20