Oldal frissítése

JOBY Ultrafit Sling Strap Férfi

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOBY Ultrafit Sling Strap Férfi

Videókat és érdekes képeket szeret készíteni? Szeretné szabadon használni a kezét, de mégis ragaszkodik hozzá, hogy a kedvenc fényképezőgépe mindig készen álljon arra, hogy azonnal rögzíthesse vele az érdekes pillanatokat? A JOBY UltraFit Sling Strap heveder első sorban férfiak számára készült, mely megkönnyíti a kamera tárolását kirándulás, utazás közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű, heveder fényképezőgépekhez
  • Könnyen rögzíthető
  • A készülék maximális biztonságát nyújtja
  • Önön műlik, hogy hogyam viseli
  • Kellemes viselet
  • Ajánlott férfiaknak

 

Tartsa a készüléket kéznél

Ultrafit Rakott-Pad technológia együtt a fordulópont gyűrű biztosítja a maximális kényelmet.Ez a kapcsolat szét a terhet a kamera az egész széles vállpánt, és így nem csak a terhet a nyakába a viselőjének. Fémgyűrű közvetít még kényelmesebb az eszköz helyét a kívánt helyre. Az Ön igényeinek, egyénileg be lehet állítani a kívánt méretre, és így már a készülékek folyamatosan éber. Egy speciális rögzítő rendszer kamera lesz elhelyezve a testéhez közel, ez a tény megszünteti a lehetséges károkat.A még nagyobb biztonsági kamera is veszi rögzítő rendszer, csat lehetővé teszi a sima forgás és a maximális szabadságot. Súlya mindössze 88 gramm szíj foglalják a helyet a csomagok. 

 

 

Paraméterek

Rendeletése

Rendeltetés Karra
Kód:  JO175a5
Termékszám:  E61PJB01257

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10