Oldal frissítése

JOBY GripTight Micro Stand XXL

JOBY GripTight Micro Stand XXL

Megunta telefonja esetleg tablete internetezés, illetve filmnézés közbeni kézben tartását? Szeretne fényképeket készíteni, de előbb meg kéne oldani a készülék stabil rögzítését? Vagy csupán meg szeretne szabadulni a Skype-olás során tapasztalt remegő képtől? A JOBY Micro Hybrid kompakt háromlábú állvány és a GripTight Mount XXl tartó alkotta szett gondoskodik telefonja vagy tablete kényelmesebb használatáról. A szett egy szempillantás alatt használatba vehető és az optimális megtekintési szöget a 36 fokos vertikális tartomány segítésével állíthatja be. A konstrukció rozsdamentes acél, ABS műanyag és gumi felhasználásával készült, amely az optimális méretek és tömeg esetén garantálja a maximális stabilitást. A szett össztömege mindössze 111 g és összecsukva akár zsebben is tárolható.

Legfontosabb jellemzők

  • Miniatűr méretek
  • Mobil telefon, tablet vagy akár fényképezőgép megtartása
  • Alkalmas beltéri és kültéri használatra
  • Precíz kidolgozás
  • Csekély tömeg

Hozzáértő segítőtárs

A mobil eszközöket a tartó rugó segítségével rögzíti, függetlenül attól, hogy használ-e védőtokot vagy sem. Az egyetlen kritérium, hogy az eszköz szélessége a 95 - 132 mm közé essen. Azonban nem csupán okostelefon vagy tablet használatára van korlátozva. A tartó leszerelésével nyert 1/4"-os menet például fényképezőgép használatát is lehetővé teszi. A családi összejöveteleken így mától egy állvány is elegendő lesz.

 
Kód:  JO190a12
Termékszám:  E61PJB01327

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20