Oldal frissítése

JOBY GripTight hegy XL

JOBY GripTight hegy XL

A minőségi kamerák okostelefonok már felveszi a versenyt a nagyszámú kompakt fényképezőgép. De mi van, ha úgy dönt, egy digitális fényképezőgépet, hogy teljes mértékben helyettesíti a okos telefon? Fényképezésére fontos események, lélegzetelállító táj és műemlékek az ókori elengedhetetlen kiegészítő, ami a közelmúltig volt a kiváltsága fényképészeti berendezés. Beszélünk állványt. A cég JOBY okostelefonját, hogy kiváltság. Az univerzálisan kompatibilis adapter folyamatosan fűznek a telefont trodes állvány 1/4 "csavarral.

Mester

Adapter rozsdamentes acélból és ABS műanyag, amely képes a rugók szilárdan tartsa a hangszer teljes szélessége között 69 és 99 mm. Nem számít, hogy használja a hátlapot, vagy sem. Gumírozott érintkező felületek biztosítják a maximális tapadást adaptert a telefon, és így nem csúszik a durva bánásmódtól. A tömeg az illesztő nem haladja meg a 20 grammot, együtt miniatűr méretekkel, hogy közben lehet keresni a zsebében.

A fő előnyök

  • A legtöbb telefonnal kompatibilis, és az összes szabványos állványokat (1/4 "mount)
  • Elhanyagolható súly és méret
  • gyors összeszerelés
  • Használja nélkül a burkolat eltávolítása
  • Minőségi feldolgozás (acél, ABS)

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 0,02 kg

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  JO190a10
Termékszám:  E61PJB01323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10