Oldal frissítése

JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL

5 1 értékelés

JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL

Megbízható és kompakt megoldást keresel képeid minőségének és élességének javítására? Egy univerzális állványra van szükséged okostelefonodhoz? Kihívást jelentő környezetben fotózol? A Joby megoldást kínál mindenki számára, aki egy kérdésre is igennel válaszolt. Az ismert GorillaPod Original és a GripTight Mount XXL kombinációja megfelel a kompakt állványokkal szemben támasztott minden követelménynek. Teljes súlya 230 g, maximális magassága 25 cm.

A készlet főbb előnyei:

  • sokoldalú
  • bárhol rögzíthető
  • meglepő stabilitás / súly arány
  • rengeteg kompatibilis eszköz

Univerzális az állványok között

Egyedülálló kialakításának köszöhetően az eszközt bármilyen felületre, bármilyen pozícióban elhelyezheted. A szabadalmaztatott rugalmas lábak technológiájának segítségével másodpercek alatt rögzítheted kőhöz, korláthoz, oszlophoz vagy faághoz. Ez lehetővé teszi, hogy még olyan helyzetekben is biztonságosan elhelyezd az eszközt, ahol a hagyományos állványok csődöt mondanak. Ezt a rendíthetetlen stabilitást a pontosan kialakított rozsdamentes acél szerkezet és az ellenálló ABS műanyag borítás biztosítja. Hogy ne kelljen semmit a véletlenre bíznod, minden állvány csúszásgátló bevonattal készült.

Biztosan illik az eszközödhöz

A GorillaPod Original állvány 1/4"-es feje a legtöbb fényképezőgéppel kompatibilis, de ha egyszerűen rácsavarod a GripTight Mount XXL adaptert, megkapod a teljes állványt okostelefonod számára, függetlenül attól, hogy tokban vagy anélkül használod. Elegendő, ha az eszköz teljes szélessége 95 és 132 mm között van. A többiről a rugó gondoskodik.

 

 
Kód:  JO190a13
Termékszám:  E61PJB01328

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10