Oldal frissítése

JOBY GripTight GorillaPod Stand

4,6 16 értékelés
16 290 Ft

JOBY GripTight GorillaPod Stand

A JOBY maximálisan rugalmas állványa rendkívül könnyű, kompakt és olyan helyzetekben is helytáll, amelyekben a hagyományos állványok kudarcot vallanak. Az egyedülállóan flexibilis lábak segítségével az sziklás és köves helyeken is megáll - a lábak minden szituációhoz alkalmazkodnak. A lehetőségek száma valóban végtelen, azok megvalósítása kizárólag Önön és a képzeletén múlik.

Flexibilis és multifunkciós

Az állvány speciális rögzítőrendszerrel van ellátva, amelynek köszönhetően az 54 - 72 mm széles eszközök befogására alkalmas. Tehát ez azt jelenti, hogy az állvány a mobiltelefonok zömével kompatibilis. Maga a rögzítés egyszerű és ami még fontosabb, az rendkívül stabil. Függetlenül attól, hogy az állványt olvasáshoz, videófelvételek készítéséhez, filmnézéshez vagy internetezéshez használja, mindezen tevékenységek jelentősen kellemesebb élményt fognak jelenteni. A kompakt méreteknek köszönhetően az bármilyen táskában, de akár kézitáskában is elfér, így azt mindig kéznél tarthatja. Bizonyára értékelni fogja a lecsavarozható markolatot, amelynek helyére például fényképezőgépet is rögzíthet.
Műszaki adatok:
Méretek:
22,4 x 3 x 3 cm
Tömeg:
64 g
Kompatibilitás:
54 - 72 mm széles mobiltelefonokkal

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 7,2 cm

Anyag

Anyag Műanyag

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Mobiltelefon-tartóval
Kód:  JO102j1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  JB01256-BWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05