Oldal frissítése

JOBY GorillaPod SLR Zoom

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOBY GorillaPod SLR Zoom

A JOBY maximálisan rugalmas fotóállványa könnyű, nagyon kompakt, és olyan helyeken is tud érvényesülni, ahol a normál fotóállványok csődöt mondanának. Egyedülálló, teljesen rugalmas lábai lehetővé teszik, hogy a fotóállványt akár köves, egyenetlen felületre is elhelyezzük. Lábai ugyanis bármilyen helyzethez igazíthatók. A lehetőségek száma valóban végtelen, csak az Ön fantáziája szabhat határokat. 

Legfontosabb jellemzői

  • A környezethez alakítható
  • Jó minőségű anyag
  • Teherbíró képessége akár 3 kg
  • Széles körben alkalmazható


Rugalmas és multifunkcionális

Az állvány egy csavarral van felszerelve, amelyhez csatlakoztatható egy 1/4" menettel rendelkező berendezés. Összeszerelése nagyon egyszerű, tartása igen szilárd. Használhatja videók felvételéhez vagy fényképek készítéséhez, minden esetben kiváló stabilitással számolhat. Miniatűr méretének köszönhetően belefér bármilyen táskába vagy ridikülbe, ezért állandóan magával hordhatja. 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 25 cm
Max. terhelhetőség 3 kg
Tömeg 0,19 kg

Anyag

Anyag Alumínium
Kód:  JO006a5
Termékszám:  E61PJB00103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15