Oldal frissítése

JOBY Gorillapod Original szürke

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOBY Gorillapod Original szürke

A JOBY márka legrugalmasabb állványa pehelykönnyű, rendkívül kompakt, és a normális állványoknak kijelölt helyek is alkalmasak számára. Az egyedülálló, teljesen rugalmas lábak a háromlábú állvány számára lehetővé teszik, hogy akár sziklákon vagy sziklaszirten is stabilan álljon. A lábai személyre szabhatóak, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon. A lehetőségek tárháza valóban számtalan, ez csak Öntől és az ötleteitől függ.  

Legfontosabb jellemzői

  • A környezethez alkalmazható
  • Minőségű anyagból
  • Teherbírás akár 325 g
  • Széles körben alkalmazható
  • Méretek 3 x 3 x 15 cm

Rugalmas és többfunkciós

Az állvány m csavarral van szerelve, amelyre az eszközt egy 1/4 "-os menettel is csalakozhatja. A felszerelése nagyon egyszerű, és többnyire szilárd. Függetlenül attól, hogy videofelvételhez, vagy fotózáshoz használja, kiváló stabilitásra bármikor számíthat. Miniatűr méretének köszönhetően, bármilyen táskába vagy pénztárcába belehelyezhető, így akár a zsebében is hordhatja. 

A kellően hosszú lábaknak és jelentős számú összehajtható résznek köszönhetően, szinte bárhol fel lehet építeni. A manőverezhető láb lehetővé teszi a cső, kerítés, faágak és hasonló tárgyak csatlakozását, amely a hagyományos állványnak nem lehetséges. Kiterjedt nyak lehetővé teszi a 90 ° -os szögű döntést és fényképezést.

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 15 cm
Max. terhelhetőség 0,33 kg
Tömeg 0,05 kg
Kód:  JO006a1
Termékszám:  E61PJB01235

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05