Oldal frissítése

JOBY Gorillapod Original Lila

JOBY Gorillapod Original Lila

Kap egy emlékezetes pillanatfelvétel, akár egyedül utazik, vagy a barátokkal. Ez a rugalmas állvány Joby Gorillapod válik helper az utazás a kaland. Lehetővé teszi, hogy rögzítse a mobiltelefon, fényképezőgép vagy kamera szinte bárhol és bármilyen helyzetben.

Jellemzők:

  • Modern rendkívül funkcionális kialakítás
  • Teljesen állítható digitális fényképezőgépek és videokamerák maximális súlya 325 g
  • Rugalmas gumi illesztésű építése
  • Kiváló minőségű anyagok - ABS műanyag és rozsdamentes acél
  • Beleértve gyorskioldó lemez egy szabványos 1/4 "rögzítő csavart
  • Súlya mindössze 46 g

Helper minden helyzetben

Állvány nagyon könnyen telepíthető - minden amire szüksége van, hogy egy kicsit ravasz. Könnyű, állvány és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy hagyja a kamerát, akkor is, ha nincs rá szükség. Díky pogumované kloubové konstrukci je plně nastavitelný a přizpůsobivý každému povrchu. Azt is lehetővé teszi, hogy rögzítse eszköz, például egy rúd, fa ága, vagy a kormányra egy kerékpár.

Kód:  JO130a2
Termékszám:  E61PJB01238

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15