Oldal frissítése

JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke

4,8 5 értékelés

JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke

Szerettek ketten utazni, és nincs senki, aki megörökítse az emlékezetes helyeket, ahol éppen vagytok? Készítsd el az álomfotókat magad a hihetetlenül kicsi, de annál inkább praktikus Gorillapod Micro 250-es fotóállvány segítségével! 'A mindig legyen nálad' kategóriába tartozik, ami azt jeletni, hogy mindig készen áll a használatra. Az állványt  kompakt fényképezőgépekhez, és video felvevőkhöz  tervezték, melyek kevesebb, mint 250 gramm súlyúak.

Specifikációk:

Maximális magasság: 19 cm
Minimális magasság: 5 cm
Hajtogatott magasság: 1,9 cm
Lábak száma: 3
Szélesség: 1,57 cm
Magasság: 1,9 cm
Mélység: 6,64 cm
Súly: 0.026 kg

Tökéletes akárhonnan nézzük

Az állvány minőségi anyagokból készült, mint a rozsdamentes acél és a cink. Köszönhetően az egyedi tervezésnek, a lábak formájának és a ± 36 ° fokban állítható tartófejnek, munkahelyzetbe állítható néhány másodpercen belül. Kamera rögzítésre egy 1/4 collos csavarmenet szolgál. Az állvány segítségével géped sérült, egyenetlen felületen is biztonsággal áll. A lábakat cinkkel vonták be és végükön szilikon gumi van, ami kiváló stabilitást és tapadást biztosít fényképezéshez és videó készítéshez. Amilyen gyorsan a Tripod felállítható, olyan gyorsan lebontható. Továbbá, a kis méret ideális szállításhoz, mert elfér a zsebben. Ahogy szeretnéd, választhatod három színkombinációban.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Miniállvány

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség 0,25 kg
Tömeg 0,26 kg
Állványmenet 1/4"

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)
Kód:  JO140a1
Termékszám:  E61PJB01096

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10