Oldal frissítése

JOBY Gorillapod Magnetic, piros

4,3 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOBY Gorillapod Magnetic, piros

A JOBY márkája rugalmas állvány könnyű, nagyon kompakt és még a helyeken is fixen megáll, ahol a normál állványok inognak. Az egyedülálló, teljesen rugalmas lábak lehetővé teszik az állvány stabilitását sziklákon vagy egyéb dimbes-dombos területeken. A lábak személyre szabhatóak. A lehetőségek valóban számtalanak, csak Öntől és ötleteitől függ.

Legfontosabb jellemzői

  • Alkalmazkodik a környezethez
  • Mágneses láb
  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Kapacitás akár 325 g
  • Széles körben alkalmazható
  • Méretek 3 x 3 x 15 cm

Rugalmas, többfunkciós

Az állvány egy csavarral van felszerelve, amely 1/4 "meneteshez csatlakoztatható, és a készülék rá könnyen felhelyezhető és szilárdan rögzíthető, függetlenül attól, hogy videófelvételre vagy fényképek felvételére használja-e, mindig kiváló stabilitást  ígér. A csavar minden táskában vagy pénztárcában kényelmesen elfér, így mindig magánál tarthatja.
Köszönhetően a hosszú lábaknak, elegendő mennyiségű elemekkel, gyakorlatilag bárhol felépítheti. A lábak mobilitása lehetővé teszi, hogy csőhöz, kerítésfához, ághoz és hasonló tárgyakhoz csatolhassa, amire klasszikus állványokkal nincs esélye. Az állvány lábszárai mágneses fémből készülnek. Ennek köszönhetően csatlakoztatható mágneses tárgyakhoz, például csövekhez, korlátokhoz, és így tovább. A meghosszabbított nyakrész lehetővé teszi a 90 ° -os szögben történő billentést és fotózást.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 15 cm
Max. terhelhetőség 0,33 kg
Tömeg 0,06 kg
Kód:  JO006a4
Termékszám:  E61PJB00151

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20