Oldal frissítése

JOBY Gorillapod GripTight állvány XL

4,8 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOBY Gorillapod GripTight állvány XL

A JOBY bemutatja a legrugalmasabb és legkönnyebb kompkat fotóállványát, amelyet olyan helyeken is gond nélkül használhat, ahol más állványokat lehetetlen lenne. Egyedülálló, teljesen rugalmas lábaival bárhol stabilan megáll, például egyenetlen sziklákon, vagy egy faágon, ahol más tripod állványok nem. A lehetőségek tárháza végtelen, minden csak az ön bátorságán és kreativitásán múlik.
Rugalmas és multifunkciós
Az állvány zárszerkezetébe minden 69-99 mm szélességű okostelefon belefér, azaz kompatibilis a legtöbb mobiltelefonnal, a rögzítés nagyon egyszerű és stabil. Fotózáson kívül ez a nagyszerű állvány kényelmesebbé teszi az olvasást, filmezést, vagy böngészést az interneten. Köszönhetően miniatűr méreteinek, elfér bármilyen hátitáskában és kézitáskában, vagy akár a zsebében. A rögzítő rész leszerelhető, így a helyére egy digitális kamera rögzíthető.
Műszaki adatok:
Méretei:
23x3x3 cm
Súly:
66 g
Kompatibilitás:

69-99 mm szélesságű mobiltelefonokhoz

Kód:  JO102j2
Termékszám:  JB01325

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05