Oldal frissítése

JOBY Gorillapod Focus

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOBY Gorillapod Focus

A rendkívül rugalmas JOBY állvány könnyű, nagyon kompakt és olyan helyeken is használható, ahol a normál állványok nem. Az egyedülálló, rendkívül rugalmas lábak lehetővé teszik, hogy az állvány köveken vagy sziklákon álljon. A lábak minden helyzetben stabilak. A lehetőség valóban számtalan, csak tőled és ötleteidtől függ. A legfeljebb 5 kg terhelhetőségnek köszönhetően nehezebb tükröket vagy professzionális videokamerákat is használhatsz.
 

Főbb jellemzők

  •     Alkalmazkodik a környezethez
  •     Minőségi anyag
  •     A teherbírás legfeljebb 5 kg
  •     Széles alkalmazási lehetőség
  •     Méretek 9,2 x 9,2 x 29 cm

Rugalmas és többfunkciós

Az állvány  fel van szerelve egy csavarral, amelyre amellyel egy 1/4"-os menetű eszközt csatlakoztathatsz hozzá. A felszerelés nagyon egyszerű és szilárd marad. Videófelvétel és fotózás esetén is mindig stabil. A miniatűr méretnek köszönhetően bárhol elfér.

Köszönhetően a hosszú lábaknak és a nagy mennnyiségű csatlakoztatónak, gyakorlatilag bárhol összeszerelheted. A lábak mobilitása lehetővé teszi, hogy csőhöz, kerítésfához, ághoz és hasonló tárgyakhoz csatolhasson, ahol a klasszikus állványokkal nem lenne esélyed.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 29 cm
Max. terhelhetőség 5 kg
Tömeg 0,5 kg
Állványmenet 1/4"

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)
Kód:  JO006a7
Termékszám:  E61PJB00128

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15