Oldal frissítése

JOBY Convertible Neck Strap

4,0 1 értékelés

JOBY Convertible Neck Strap

Univerzális JOBY Convertible Neck Strap nyakpánt egy univerzális segédeszköz nemcsak a profi fotósok számára, de azoknak is nagyon hasznos, akik szabadidejükben szívesen fényképeznek, készítenek képeket szeretteikről vagy utazásaikról. A nyakpántot CSC ás DSLR fényképezőgépekhez ajánljuk és három módon használható. Állítsd be klasszikus hosszában állítható nyakpántnak/vállpántnak, vagy tekerd a csuklódra és hordd csuklópántként, esetleg egy rövidített szállítási pántként a fényképezőgép test melletti hordásáért.
Ez az állítható JOBY nyakpánt csupán 46 gramm tömegű és két darab biztonsági karabinerrel van ellátva, amelyek a végeitől különböző távolságra vannak elhelyezve. Az ellentétes orientációjának köszönhetően a pánt központi részének kioldása után lehetőség van csatlakoztatni a két részt, így mint rövidített transzport pántként használhatjuk, ami a kamera mindkét felére csatlakoztatva van. Ugyanakkor a jobb felét megbízható csuklópántként használhatjuk. A nyakra, a vállra, a kézre vagy a test mellé, hordd kényelmesen a készülékedet attól függően, hogy van rá szükséged.
Méretek:

  • szélesség - 25 mm
  • vastagság - 2 mm
  • hossza - az alkalmazástól függően (befogó) - max. 100 cm

Tömege:
46 g
Szín:
fekete

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Hevederrel

Külső méretek

Külső magasság 100 cm
Külső mélység 0,2 cm
Külső szélesség 2,5 cm
Tömeg 0,05 kg
Kód:  JO103f2
Termékszám:  JB01303

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15