Oldal frissítése

JOBY Action Grip

4,5 2 értékelés

JOBY Action Grip

Rögzíteni szeretnéd az akciófelvételeket, miközben a kedvenc sportodat űzöd, vagy koncerten vagy? A csúszásgátlós markolat segítségével a JOBY-tól a megfelelő szögben örökítheted meg magadat és a barátaidat. Van egy GoPro kamerád? A tartó végén készen áll a GoPro Mount pont a számodra. Bármilyen más kamerád van 1/4 hüvelykes menettel? Az amerikai gyártó Rád is gondolt, és becsomagolt egy adaptert, amellyel biztonságosan rögzítheted a kamerádat, és ráadásul még meg is döntheted. Félsz, hogy elejted a kamerát? Éppen ezért találsz a csomagban egy szíjat, amely összeköti a kamerát és a csuklódat. De azért ne vidd a vízbe. A tartó nem engedi, hogy az emlékekkel teli készüléked a fenékre süllyedjen, mindig megtalálod a vízfelszínen.

Ha később úgy döntesz, hogy meg szeretnéd növelni a hatótávolságodat, a markolat lehetővé teszi, hogy az alsó részére becsavarj bármilyen 3/4 hüvelykes menettel rendelkező hosszabbító rudat.

Fő jellemzők

  • Minden típusú kamerához
  • A markolat úszik
  • Csúszásgátló felület és biztonsági szíj
  • Tartós és ellenálló kidolgozás
  • Felszerelhető egy hosszabbító rúd
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 0,09 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Műanyag

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)
Kód:  JO190a5
Termékszám:  E61PJB01350

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20