Oldal frissítése

JJRC H37 ELfie

2,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

JJRC H37 ELfie

Még hogy a drón nem fér bele a zsebedbe? Akkor még nem láttad a JJRC H37 Elfie-t, amely összecsukott állapotban valóban zsebméretű. Így kényelmesen viheted ki magaddal, anélkül, hogy felesleges poggyászokat kellene cipelned. Tedd a drónt az egyik zsebedbe, a másikba  zsebedbe ne felejtsd el betenni a telefont és indulj a nagyszerű légi felvételek vadászatára. 

Főbb jellemzők

  • Könnyű, zsebméretű quadcopter  
  • Mobil telefonnal vezérelhető
  • Kamera HD felvételhez
  • A repülési idő 8 - 15 perc
  • Érdekes funkciókkal ellátva mind a kezdők, mind a haladók számára

Zsebméretű quadrocopter

Amint megérkezel a kívánt helyre, vedd elő a drónod, hajtsd szét a propellereket, keltsd új játékodat egyetlen gombnyomással életre, és engedd ki a levegőbe. Ezt mind megteheted a mobil telefonoddal, amelyet a telepített applikációval távirányítóvá változtatsz. A quadrocopter 2,4 GHz-es WiFi segítségével vezérelhető, melynek hatótávolsága 40-100 méter, a körülményektől függően. 

Nagyszerű felszerelés kezdőknek

A HD minőségű videó rögzítésről a 0,3 Mpx-es elülső kamera gondoskodik, amelynek rosszabb látási viszonyok esetén világító diódák segítenek a megvilágításban. A képet ezután az applikáció közvetlenül a telefonodra irányítja. A felszerelésben 6 tengelyes giroszkópot, G-szenzort, Headless mode vagy Follow me funkciót is találsz, aminek köszönhetően drónod kamerája nem veszít szem elől, és felveszi például kiváló sportteljesítményed. Képességei repertoárjából nem hiányzik a 180°-os és 360°-os flippelés lehetősége sem. 

Pompás repülést

Ezzel a drónnal pompásan röpködhetsz, a cserélhető 500mAh LiPol akkumulátornak köszönhetően. Ez biztosítja a tápfeszültséget 8-15 percen keresztül, míg a mellékelt USB kábellel történő feltöltés 45-120 percet vesz igénybe. 

A csomag tartalma:
1 × drón
1 × akkumulátor
1 × USB töltőkábel
4 × csere propeller

Paraméterek

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Max. videófelbontás HD (1280 × 720)
Videó-hangbeállítás Hang nélkül

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 500 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 0,25 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 73 g
Szélesség 13,2 cm
Magasság 16 cm
Mélység 2,5 cm

Szín

Szín Fekete

Repülés

Vezérlés Mobillal

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Töltési idő 120 perc

Tömeg

Tömeg 73 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón
Kód:  CVI842b
Termékszám:  8594179140527
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15