Oldal frissítése

Jetvalve Smart System üléscsatlakozóval

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jetvalve Smart System üléscsatlakozóval

Egy stílusos kerékpár pumpát keresel? A Jetvalve Smart System CO2 nagy segítségedre lesz. Első pillantásra felkelti figyelmedet érdekes és kompakt kivitelezésével. A pumpa univerzális fejjel rendelkezik a gumiabroncsok és az egyszerű vezérlésű galusszelepek számára is. Egy újféle szigetelés megakadályozza a korai kiszúródását és a tartalmának kiszivárgását. A pumpa fémből és műanyagból készült. 

Főbb jellemzők

  • ideális az üléshez való rögzítéshez
  • autóhoz és kerékpárhoz egyaránt alkalmas
  • CO2 16 g szivattyú
  • tartalék patronnal

Segítség az úton

A Jetvalve Smart System nagy segítség lesz az úton. Egy könnyű CO2-szivattyúval csak egy kis idő szükséges a kerékpár javítására. Minden kompakt és praktikus.  A szivattyút szilikon pánt védi eséssel szemben.

A csomagolás tartalma:
Mini szivattyú, CO2 16 g patron, patron hüvely, tartó ülésre, tartalék CO2 16 g patron

A készlet tömege:
178 g

Miért a CO2 pumpa?

Kis mérete miatt ez a legalkalmasabb a kényelmes utazáshoz. Egy kicsi méretű klasszikus készülékkel probléma merülhet fel, használata fárasztó és nagyon megerőltető lehet. A CO2 pumpa azonban kicsi, de könnyű, egyszerű és nem megterhelő a használata. A patronok elhasználása után vehetsz újat, és kicserélheted őket.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Kerékpárpumpa típusa Patronos
Szelep típusa FV/SV (szingó), AV (autószelep)
Hosszúság/mélység 250 mm
Tömeg 178 g
Kód:  SPTms2833
Termékszám:  5013863070221

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15