Oldal frissítése

JECO fejsze 1,25 kg, fa nyéllel

11 290 Ft

JECO fejsze 1,25 kg, fa nyéllel

Szeretnél egy olyan szerszámot, ami a famegmunkálást hatékonyabbá teszi? A kiegyensúlyozott JUCO fejsze könnyen megbirkózik a nagyobb rönkökkel és fadarabokkal. A kialakítása révén a munka közbeni kényelmet biztosítja, valamint a hát és a karok kisebb terhelését biztosítja. 71 cm hosszúságának hála elsősorban a túlméretezett rönkök hasítását hivatott szolgálni. 1800 g tömegének hála hatékony lengéssel rendelkezik, ezért alkalmas a legkeményebb fákhoz is. A hasznos JUCO fejszének hála a munka lényegesen egyszerűbbé válik.

A praktikus JECO fejsze 1,25 kg, fa nyéllel fejsze legfontosabb tulajdonságai

  • A sokoldalú JUCO fejsze a fával dolgozók számára elengedhetetlen eszköz
  • Ez a hasító fejsze könnyűszerrel legyűri a nagyobb rönköket és fadarabokat
  • Az összhossza: 71 cm
  • Tömege: 1800 g
  • A fej tömege 1250 g
  • Az ergonomikus forma a fejsze további előnye
  • A fejsze markolata natúr fából készült

A minőségi penge segítségével ez a fejsze kiválóan alkalmas a nehéz faipari munkákhoz

A minőségi penge elengedhetetlen a minőségi munkavégzéshez. A pengét egyedülálló formában kovácsolják, ami gondoskodik annak védelméről. A fejsze rönkből való könnyű eltávolíthatósága biztosan elégedett leszel. A fej tömege 1250 g.

Könnyen használható

A kiegyensúlyozott JUCO fejsze sok éven keresztül kiváló szerszámod lesz. A fejsze markolata fából készült, ami megvédi a szilárdságát és a kiváló tartósságát. A fa anyag rugalmassága hasznos lesz a munka során. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett az ergonómiára, ami kényelmet és csökkentett terhelést biztosít a kéz számára a fejsze használata közben.

Paraméterek

Típus

Típus Lyukasztható

Hossz

Teljes hossz 71 cm

Tömeg

Teljes tömeg 1 800 g
Fej tömege 1 250 g

Tulajdonságok

Nyél anyaga Fa
Nyél tulajdonságai Ergonomikusan kialakított
Kód:  CMP3228
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906372854058

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10