Oldal frissítése

JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP szett 125 ml

17 990 Ft

JEAN PAUL GAULTIER Scandal EdP szett 125 ml

Az elegáns JEAN P. GAULTIER Scandal nőknek szánt ajándékcsomag lédús citrus, gardénia, édes méz és földes pacsuli alapú, fás akkordokkal kiegészített virágos-gyümölcsös illatú parfümöt és testápoló tejet tartalmaz. Az alapanyagok modern és csábító keveréke olyan nőt testesít meg, aki teljes mértékben kiélvezi az éjszaka varázsát. Kényeztesd a tested a bársonyosan puha, rózsaszín táskába rejtett JEAN P. GAULTIER ajándékcsomag rituális illatával!

A JEAN P. GAULTIER Scandal ajándékcsomag és tulajdonságai

  • JEAN P. GAULTIER Scandal ajándékcsomag nőknek
  • egy parfümöt és egy testápoló tejet tartalmaz
  • édes, virágos-gyümölcsös illat, amely magában foglalja a nőies pezsgést
  • parfüm elegáns üvegcsében, különleges kupakkal
  • testápoló tej a parfüm illatával

JEAN P. GAULTIER Scandal EDP (50 ml) parfüm

Modern, intenzív, mégis elegáns. A JEAN P. GAULTIER Scandal új női parfümje izgalmas virágillattal rendelkezik, amely citrusos tónusokkal indít, majd finoman csap át az édes gardénia és az ízletes méz aromájába, az őszibarack akkordjaival kísérve. A pacsulival együtt egy egyedülálló illat jön létre, amelyet a finom, fás illat emel ki. A Scandal parfümöt olyan nők számára alkották meg, akik napközben komolyságot sugároznak, míg éjjel nyugodt és laza emberré válnak, akik kiélvezik a pillanat örömét. A JEAN P. GAULTIER Scandal már első látásra le fog venni a lábadról. Az átlátszó üvegcse formatervezését egy különleges, női lábra emlékeztető kupak teszi teljessé, amely a fűszerességet, a szexualitást, a szórakozást és a szemtelenséget képviseli.

Illat-tónusok:
Fej: piros narancs, mandarin
szív: méz, gardénia, jázmin, narancs virág, őszibarack
alap: pacsuli, karamell, méhviasz, édesgyökér

Összetevők:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Coumarin, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Geraniol Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)

JEAN P. GAULTIER Scandal (75 ml) testápoló tej

Élvezd kedvenc JEAN P. GAULTIER parfümöd illatát még intenzívebben! A testápoló tej gyengéden ápolja a nők bőrét, miközben a citrus, az édes virágok és az ízletes méz csábító jegyeivel és fás aromával öleli körbe a testet. A Scandal modern, elegáns és szexi illata egész napon át elkísér.

Használata:
Vidd fel a testápoló tejet a bőrödre a szükséges mennyiségben, majd gyengéden masszírozd be.

Összetevők:
Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100, Stearate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Sorbitan, Stearate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol Cyclohexasiloxane, Benzyl Salicylate, Carbomer, Propylene Glycol, Limonene, Disodium EDTA, Acrylamide/Sodium Acrylate Copolymer, Sodium Hydroxide, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Coumarin, Linalool, Trideceth-6 Alpha-Isomethyl Ionone, Citral


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPPF911
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8435415007665

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20