Oldal frissítése

Jean Luis David 39999

4,0 1 értékelés
18 490 Ft

Jean Luis David 39999

Minden vágyad egy olyan hajkorona, ami szép, fényes és egészséges? Ez esetben szükséged van egy hajvasalóra a jó nevű Jean Luis David gyártótól. Hőfokok száma: 11 hőfokozat. Tökéletes frizurád lehet a széles hőmérséklet-tartománnyal 130 és 230 °C között, ennek hála a hajadat annak állapotának megfelelően ápolhatod. A készülék hajadnak erőt, fényt és csillogást kölcsönöz, miközben gondoskodik a kívánt formáról. Teljesítménye 65 W, amelynek hála rövid idő alatt felmelegszik. A vasaló kerámia felülettel rendelkezik, ami könnyedén csúszik a hajon, és így kevesebb mozdulat is elég ahhoz, hogy megformázd a hajad. Az elkészült frizura biztosan megfelel majd az elvárásaidnak. A lapszélesség 25 mm.

Hajvasaló Jean Luis David 39999 ...

A közismert Jean Luis David 39999 hajvasaló leglényegesebb előnyei

  • A híres Jean Luis David hajvasaló lehetővé teszi, hogy olyan frizurát készíts, mint egy fodrász
  • A rendelkezésre álló hőfokok száma: 11
  • A lapszélesség: 25 mm
  • A gyors felmelegedésről a nagy teljesítményű fűtőegység gondoskodik
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • Az automatikus kikapcsolás funkció, valamint a működést jelző fény sem hiányzik róla
  • Az egyszerűen leolvasható kijelzőn a szükséges információk láthatók
  • A kábel hossza 1,8 m
  • A biztonsági retesz lehetővé teszi a megfelelő tárolást

Az ismert Jean Luis David hajvasaló és hasznos funkció

A beépített lebegő vasalólapok lehetővé teszik a hajra gyakorolt nyomás szabályozását, így hajszálaid védve vannak a károsodástól. Ráadásul, még a hajtöredezés miatt sem kell aggódnod. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajegyenesítő rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ez a hajegyenesítő pillanatok alatt hajsütővassá alakítható, így különböző típusú frizurákat csinálhatsz egyedi elképzeléseid szerint. Úgy készült, hogy kivasalhasd segítségével a hajadat, ugyanakkor loknikat is készíthess. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod a praktikus fényjelzést, és az automatikus kikapcsolást. A jól ismert Jean Luis David hajvasaló ideális azok számára, akik szeretnék, ha a tökéletes frizurát minél kíméletesebben érnék el.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A neves Jean Luis David hajegyenesítő minden hajtípussal megbirkózik. Biztonsági zárral van felszerelve, amely a vasalólapok rögzítésére szolgál. Jól jön majd tárolás során. A hajsimító hálózati árammal működik, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben lemerül. Beépített akkumulátor került a hajvasalóba, amivel még kényelmesebben formázhatod a hajad. A jól ismert Jean Luis David hajvasaló figyelemre méltó designt kapott. A csodálatos fekete szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

A népszerű Jean Luis David hajvasaló jól kihasználható kiegészítőkkel büszkélkedhet

A hajvasaló mellett a doboz tartalmát a következők képezik: olaj. Számíthatsz a kényelmes használatra, ugyanis a kábel hosszúsága 1,8 m. Kedvező helyzetet biztosít a hajformázás során, a kábel nem fog meggátolni semmiben.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 130 °C
Hőmérséklet fokok száma 11
Teljesítmény 65 W

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Kiegészítők Olaj
Szín Fekete
Kód:  DEMZV991
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  39999

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10