Oldal frissítése

Jean Luis David 39997

14 890 Ft

Jean Luis David 39997

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy hajvasalót a közismert Jean Luis David gyártótól. A tökéletes frizura a széles hőmérséklet-tartománnyal valósulhat meg 120 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. A vasaló által kínált teljesítmény 110 W, így gyorsan üzemkész lesz. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén siklik a hajon, így kevesebb mozdulattal formázhatod a tincseidet. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted. A lapszélesség 25 mm.

Hajvasaló Jean Luis David 39997 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Jean Luis David 39997 Jellemzők/technológia

A neves Jean Luis David 39997 hajvasaló fontosabb jellemzői

  • A népszerű Jean Luis David hajvasaló leegyszerűsíti a mindennapi frizurakészítést
  • A lapok szélessége 25 mm
  • A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja a gyors felmelegedést
  • Hullámos tincseket is csinálhatsz
  • Beépített biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció és működést jelző fény
  • A kábel hosszúsága 2 m
  • Használd a biztonsági reteszt a tároláshoz

A neves Jean Luis David hajegyenesítő és megnyerő funkciói

Az innovatív, lebegő lapok szabályozzák, hogy mekkora nyomás legyen a tincsen, így gondoskodnak a hajszálak védelméről. Ugyanakkor nem kell aggódnod a haj töredezése miatt. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajegyenesítő rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ez a hajvasaló nagyon rugalmas, és gyorsan alkalmazkodik az igényeidhez, és pillanatok alatt hajsütővé alakítható át. Úgy készült, hogy egyszerre legyen alkalmas precíz hajvasalásra az irodai megjelenéshez, és loknik készítésére a báli ruhádhoz. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod, hogy a vasaló működését fény jelzi, ill. az automatikus kikapcsolást. A jól ismert Jean Luis David hajegyenesítő remek választás azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Mivel rendkívül egyszerű a kezelése, használni is könnyű

A népszerű Jean Luis David hajsimító nagyszerű megoldás az összes hajtípusra. Kapott egy biztonsági reteszt, amely használható a vasalólapok rögzítésére. Így a vasaló tárolása is egyszerűbb lesz. A híres Jean Luis David hajegyenesítő figyelemre méltó designt kapott. A csodálatos fekete színe csodásan kiegészíti a készülék megjelenését.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 120 °C
Teljesítmény 110 W

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Fekete
Kód:  DEMZV977
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  39997

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15