Oldal frissítése

Jean Luis David 39992

11 590 Ft

Jean Luis David 39992

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Pontosan ebben segít ez a hajegyenesítő a jó nevű Jean Luis David gyártótól. Maximális hőmérséklete 180 °C, amely segítségével fényt kölcsönözhetsz a hajnak, valamint a kíméletes formázást is biztosítja. Teljesítménye 25 W, így gyorsan felmelegszik. A vasaló kerámia felülete zavartalanul csúszik a hajszálakon, így nem kell annyit mozdulatot tenned hajformázás közben. Pontosan olyan frizurát csinálhatsz, amilyenre szükséged van.

A jól ismert Jean Luis David 39992 hajvasaló legfontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert Jean Luis David hajvasaló lehetővé teszi, hogy olyan frizurát készíts, mint egy fodrász
  • A készülék által kínált maximális hőmérséklet 180 °C
  • Egy speciális tokot használhatsz a tárolásra

Az ismert Jean Luis David hajegyenesítő és remek megoldásai

Az ismert Jean Luis David hajvasaló nagyszerű eszköz azok számára, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Elégedett leszel azzal, hogy a működtetése és a kezelése is egyszerű

Az ismert Jean Luis David hajvasaló kiváló segítség a rakoncátlan tincsek megszelídítésében. A hajvasaló hálózati tápellátással büszkélkedhet, így bármikor működésre kész. Beépített akkumulátor került a hajvasalóba, amellyel még hatékonyabb és gyorsabb lesz a frizurakészítés. A népszerű Jean Luis David hajvasaló figyelemre méltó designt kapott. A csodálatos fekete és ezüst szín mindenkire jó benyomást tesz.

A közismert Jean Luis David hajvasaló csomagjából nem hiányoznak a jobbnál jobb kiegészítők

A hajvasaló mellett még a következők is érkeznek a csomagban: tároló tok. Ha nem használod a vasalót, egy védőtok áll a rendelkezésedre, amellyel rögzítheted, valamint a hordtáskában tarthatod, amely azonban nemcsak tárolásra alkalmas.

Paraméterek

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 180 °C
Teljesítmény 25 W

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kiegészítők Tároló tok
Szín Fekete, Ezüst
Kód:  DEMZV922
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  39992

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15