Oldal frissítése

Jean Luis David 39969

26 390 Ft

Jean Luis David 39969

Szeretnél otthon is szép, fényes és egészséges frizurát csinálni magadnak? Pontosan ebben segít ez a hajegyenesítő a népszerű Jean Luis David gyártótól. Tökéletes frizurád lehet a széles hőmérséklet-tartománnyal 150 és 235 °C között, ennek hála a hajadat annak állapotának megfelelően ápolhatod. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. Teljesítménye 50 W, így gyorsan felmelegszik. A vasaló kerámia felülettel rendelkezik, ami könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulat is ugyanahhoz az eredményhez vezet. A frizurád úgy néz majd ki, ahogy azt megálmodtad. Turmalin antisztatikus anyaggal lett bevonva a vasaló felülete, ami nem tölti fel a hajad, és hajkoronád ragyogóan fényes lesz. A lapok szélessége 32 mm.

Hajvasaló Jean Luis David 39969 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Jean Luis David 39969 ...

A neves Jean Luis David 39969 hajvasaló leglényegesebb tulajdonságai

  • A közismert Jean Luis David hajvasaló lehetővé teszi, hogy olyan frizurát készíts, mint egy fodrász
  • A lapok által kínált szélesség: 32 mm
  • A gyors felfűtést nagy teljesítményű fűtőegység garantálja
  • Loknik létrehozására is alkalmas
  • A gőzzel történő vasalás kíméletes és hatékony hajformázást tesz lehetővé
  • A biztonságos használat érdekében a gyártó automatikus kikapcsolás funkcióval és működést jelző fénnyel látta el a készüléket
  • Az információk megjelennek a kijelzőn
  • A tápkábel hossza 2 m
  • A biztonsági reteszben bízhatsz a tárolás során

Az ismert Jean Luis David hajsimító és megnyerő funkciói

A hozzáadott lebegő lapok módosítják a hajra gyakorolt nyomást, így hatékonyan védik a hajszálakat a károsodástól. Ugyanakkor védik a hajat a töredezéstől. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajegyenesítő rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ez a hajegyenesítő pillanatok alatt hajsütővassá alakítható, így különböző típusú frizurákat csinálhatsz egyedi elképzeléseid szerint. Úgy készült, hogy könnyedén kezelje a gyönyörű fürtöket, vasaláskor pedig precíz legyen. A gőz növeli a hajformázás hatékonyságát és sebességét. A haj természetesen egészséges és puha megjelenésű lesz, mert ha gőzzel vasalod a hajad, egyúttal kíméled is. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik soha nem emlékeznek arra, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod a praktikus fényjelzést, és az automatikus kikapcsolást. A közismert Jean Luis David hajvasaló ideális azok számára, akik tökéletes eredményt szeretnének elérni kíméletes formázással.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A közismert Jean Luis David hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági zárral is felszerelték, amellyel remekül rögzíthetők a vasalólapok. Ezt a funkciót biztosan ki fogod használni a tárolás során. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nagy előnye a folyamatos működés. A hajvasaló beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel még hatékonyabb és gyorsabb lesz a frizurakészítés. A népszerű Jean Luis David hajvasaló nem fog szégyent hozni rád. A csodálatos szürke szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 32 mm
Max. hőmérséklet 235 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Teljesítmény 50 W

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Szürke
Kód:  DEMZV694
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  39969

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20