Oldal frissítése

Jean Luis David 39968

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jean Luis David 39968

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Ez esetben szükséged van egy hajvasalóra a felkapott Jean Luis David gyártótól. A kiválasztható hőfokok száma: 6 hőfokozat. Tökéletes frizurát készíthetsz a széles hőmérséklet-tartománnyal 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően egyéni igényeidre szabva ápolhatod a hajadat a hajvasaló segítségével. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. A vasaló által kínált teljesítmény 50 W, így gyorsan felmelegszik. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulat is ugyanahhoz az eredményhez vezet. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted. A vasaló felületén turmalin antisztatikus anyag található, ami nem tölti fel a hajad, és hajkoronád csodásan ragyog majd. A lapszélesség: 50 mm.

Hajvasaló Jean Luis David 39968 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Jean Luis David 39968 Jellemzők/technológia

A közismert Jean Luis David 39968 hajvasaló legfontosabb előnyei

  • A híres Jean Luis David hajvasaló segítségével olyan frizurád lesz, mintha a fodrásztól jöttél volna ki
  • A rendelkezésre álló hőfokok száma: 6
  • A lapok által kínált szélesség: 50 mm
  • A gyors felmelegedésről a nagy teljesítményű fűtőegység gondoskodik
  • Hullámos hajhoz is megfelelő
  • A gyengéd és hatékony gőzöléssel könnyen formázhatod a hajadat
  • Automatikus kikapcsolás funkció és működést jelző fény a biztonságos használat érdekében
  • Az információ a jól olvasható kijelzőn jelenik meg
  • A kábel hosszúsága: 2 m
  • A biztonsági retesz hasznos funkció a tároláshoz

A neves Jean Luis David hajvasaló és hasznos funkció

A hozzáadott lebegő lapok szabályozzák a hajra gyakorolt nyomást, így kellőképpen védik a hajszálat a károsodástól. Ráadásul, még a hajtöredezés miatt sem kell aggódnod. A nagy teljesítményű fűtőegység garantálja, hogy a vasaló nagyon rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegszik fel. Ez a vasaló teljesíti a kívánságaidat, és gyorsan átalakul hajsütővé is. Úgy tervezték, hogy lehessen vele könnyedén hajat vasalni, illetve vagány loknikat is csinálni. A gőzzel a hajformázás hatékony és gyors lesz. Puha, és természetesen, egészségesnek kinéző hajkoronád lesz, mert a gőzzel történő vasalás nagyon kíméletes. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását, illetve a praktikus, működést jelző fényjelzést. A közismert Jean Luis David hajvasaló ideális azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Hajvasaló Jean Luis David 39968 Képernyő

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A közismert Jean Luis David hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági zárral rendelkezik, amellyel remekül rögzíthetők a vasalólapok. Így a vasaló tárolása is egyszerűbb lesz. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben lemerül. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. A neves Jean Luis David hajvasaló kinézete miatt nem kell szégyenkezni. A csodálatos szürke szín mindenkire jó benyomást tesz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 50 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet fokok száma 6
Teljesítmény 50 W

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Szürke
Kód:  DEMZV687
Termékszám:  39968

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15