Oldal frissítése

JBL V750NXT matt szürke

Kiegészítők a termékhez

JBL V750NXT matt szürke

Ösztönösen minden zenerajongó tudja, hogy a fej- és fülhallgatók esetében nem csak a hangminőség, a kényelem is fontos szempont. A(z) JBL V750NXT matt szürke Mikrofonos fej-/fülhallgató fülpárnái remekül illeszkednek a fülre. Remekül alkalmas otthoni vagy akár utakon való zenehallgatáshoz. Ezen fej-/fülhallgató praktikus mikrofonnal is büszkélkedhet. 10 Hz és 22000 Hz közötti frekvenciatartománnyal garantált a kiváló hangélmény.

A(z) JBL V750NXT matt szürke fej-/fülhallgató kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Stílusos szürke színű
  • A(z) JBL V750NXT matt szürke fej-/fülhallgatóval az otthoni relaxáció élvezet hallgatni

A(z) JBL V750NXT matt szürke megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Minden játékos díjazni fogja a beépített mikrofont. A(z) JBL V750NXT matt szürke mikrofon hibátlan kapcsolatot kínál a barátaiddal, például Skype-on keresztül.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  JJ092s5a
Termékszám:  JBL V750NXT GML

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05