Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

JBL V750NXT matt ezüst

Sajnáljuk, de az értékesítés már véget ért
Alternatívák megjelenítése
Tartozékok a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Megszűnt

Élvezze kedvenc zenészeivel az új JBL Wireless Bluetooth Headset-t. Különösen érdekelnek stílusos kialakításuk, a környezeti zaj és a sűrű hangzás kiváló minőségű izolálása. A stílusos szövet fejpánt nagyon kényelmes, és hangsúlyt helyez a divatirányzatára. Értékelni fogják azt a tényt, hogy a fejhallgató több eszközhöz is csatlakoztatható. Minden nagyon könnyű és sima.Egyszerűen párosítod a fejhallgatót a telefonoddal, táblagéppel, laptopoddal vagy lejátszóval.

A JBL V750NXT matt ezüst fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • Akár 15 óra üzemidő
  • Mindössze 2 óra a teljes feltöltésért
  • Folyamatos kapcsolás az eszközök között
  • Szövet fejpánt
  • Hangvezérlők a kézibeszélőn
  • Szövött levehető kábel

Fejhallgató kihangosítóval és Bluetooth támogatással

Zenelejátszás vezeték nélkül nagy távolságra vagy kihangosított kézibeszélők használata. A fürt közvetlenül a fülhallgatón található. A számot, a hangerot vagy a bejövo hívást egy gomb megnyomásával módosíthatja. Zökkenőmentesen mozoghat a zenehallgatásról a telefonhívásokra és a hátrafelé, mindezt a mobiltelefon nélkül. Egyetlen töltésnél a fejhallgató akár 15 órát is képes kezelni. Ezenkívül rendszeres vezetékes fejhallgatóként is működhetnek, és audiokábellel csatlakoztathatók olyan eszközökhöz, amelyek nem támogatják a Bluetooth technológiát az akkumulátort.

Stílusos és funkcionális JBL fejhallgató

A JBL V750NXT egy tartós fülhallgató, modern kialakítással. Rugalmas fejpánt állítható méretű, puha fülpárnákkal, bármilyen fejformához illeszkedik és kényelmes hosszú távú használatot tesz lehetővé.

A hangvisszaadás, amint az tartozik

A fejhallgatók sűrű, de mégis nagyon kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, amely biztosítja a különböző zenei műfajok kiváló minőségű reprodukálását dinamikus tartományban az okos magasságoktól, a jól olvasható mélyektől a mély basszushoz képest. A hangzás a filmes rajongók és a számítógépes játék szereplők számára is elismerésre méltó.

Mozgás szabad fejhallgatóval

A gyors párosítás a vezeték nélküli technológiával megbízható és tiszta hangminőséget biztosít minden Bluetooth-kompatibilis eszközről. Élvezze a vezeték nélküli kapcsolatok előnyeit a mindennapi tevékenységek és a szabadságérzet számára, miközben zenét hallgat akár 10 méterre a mobiltelefonodról vagy laptopodról. Soha többet nem késztetett ki a mobiltelefonjáról vagy a megszakított kábelről. Ezeket a gondokat a fejéből lehet venni.

Fejhallgató típusa

Kivitelezés A fül körül
Mikrofon Mikrofonnal

Mikrofon tulajdonságai

Mikrofonkonstrukció Konstrukcióba integrált

Kapcsolat

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Egyoldalú (egy héjban)

Fejhallgató tulajdonságai

Érzékenység 92 dB/mW
Frekvencia ...ig 22 000 Hz
Frekvencia ...tól 10 Hz
Méret átalakítók 40 mm
Impedancia 16 Ohm

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JJ092s5b
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  JBL V750NXT SIL