Oldal frissítése

JBL V750NXT matt ezüst

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

JBL V750NXT matt ezüst

Élvezd a kedvenc zenéid és zeneszerzőid az új JBL Wireless Bluetooth fejhallgatóval. Különösen a stílusos kialakítása kelti fel a figyelmed, de a rendelkezésedre áll a környezeti zaj izolálása és a tömör, minőségi hangzás is. A stílusos szövet fejpánt nagyon kényelmes, és kihangsúlyozza a Te egyedi divatstílusod. Értékelni fogod azt is, hogy a fejhallgató több eszközhöz is csatlakoztatható. Minden nagyon könnyen és zökkenőmentesen történik. Egyszerűen párosítsd a fejhallgatót a telefonoddal, táblagépeddel, laptopoddal vagy a lejátszóddal.

A matt ezüst JBL V750NXT fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • Akár 15 óra üzemidő
  • Mindössze 2 óra alatt teljesen feltöltheted 
  • Zökkenőmentes váltás az eszközök között
  • Szövet fejpánt
  • A vezérlők a fejhallgatón helyezkednek el 
  • Szövettel fedett levehető kábel

Fejhallgató Handsfree és Bluetooth támogatással

Hallhasd a zenét nagy távolságban is, vagy kezeld a telefonhívásaidat a kezeid szükséglete nélkül.  A központi vezérlő egyenesen a fülhallgatón található. A számot, a hangerőt vagy a bejövő hívást egy gomb megnyomásával módosíthatod. Ezért zökkenőmentesen válthatsz a zenehallgatásról a telefonhívásokra és a vissza, mindezt anélkül, hogy használnád a mobiltelefonod. Egyetlen töltéssel a fejhallgató akár 15 órát is képes üzemelni. Ezenkívül használhatod őket  vezetékes fejhallgatóként is, mivel az audiokábellel csatlakoztathatod olyan eszközökhöz, amelyek nem támogatják a Bluetooth technológiát, így kíméled az akkumulátorát.

Stílusos és praktikus JBL fejhallgató

A JBL V750NXT egy ellenálló fülhallgató, modern kialakítással. A rugalmas fejpánt mérete állítható, a puha fülpárnákkal bármilyen fejformához jól illeszkedik és kényelmes, hosszú távú használatot tesz lehetővé.

A hangzás, ahogy az a nagykönyvben is meg van írva 

A fejhallgatók telt, de mégis nagyon kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, ezáltal garantálják a különböző zenei műfajok kiváló minőségű reprodukálását, dinamikus tartományban a még érthető magas hangoktól, a jól érzékelhető középhangokon keresztül a mély basszusig. A hangzást kimondottan díjazni fogják a filmek rajongói és a számítógépes játékok játékosai. 

A mozgás szabadsága  fejhallgatóval

A gyors párosítás a vezeték nélküli technológia segítségével megbízható és tiszta hangminőséget élvezhetsz minden Bluetooth kompatibilis eszközről. Élvezd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit a mindennapi tevékenységek mellett,  és a teljes szabadságod akár  10 méterre a mobiltelefonodtól vagy laptopodtól. Felejtsd el a kikopott csatlakozót a mobilodon, vagy az elszakadt kábeleket.  Ezeket a gondokat már teljesen kiengedheted a fejedből.


Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JJ092s5b
Termékszám:  JBL V750NXT SIL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20