Oldal frissítése

JBL V110BT matt szürke

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

JBL V110BT matt szürke

Minden igazi zenerajongó tudja, hogy a fej- és fülhallgatók esetében nem csak a minőségi hangzás, a komfort is fontos tényező. A(z) JBL V110BT matt szürke Mikrofonos fej-/fülhallgató kiemelkedik apró méretével és kis tömegével. Alkalmas hosszabb utakra. Ezen fej-/fülhallgató mikrofonnal is rendelkezik. 10 Hz és 22000 Hz közötti frekvenciatartománnyal garantált a kiváló hangélmény.

A(z) JBL V110BT matt szürke fej-/fülhallgató fontos előnyei

  • Stílusos szürke színű
  • A(z) JBL V110BT matt szürke fej-/fülhallgatóval az otthoni relaxáció élvezet hallgatni

A(z) JBL V110BT matt szürke a mikrofonjával érdeklődést kelt

Minden játékos értékelni fogja a beépített mikrofont. A(z) JBL V110BT matt szürke mikrofon zavartalan beszélgetést kínál a csapattársakkal, például a Skype-on. A kör alaknak hála az az érzésed, hogy a hang minden irányból érkezik.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  JJ092s1a
Termékszám:  JBL V110BT GML
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20