Oldal frissítése

JBL Reflect Contour, piros

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JBL Reflect Contour, piros

Minden igazi zenerajongó tudja, hogy a fej- és fülhallgatók esetében nem csak a minőségi hangzás, a komfort is fontos szempont. A(z) JBL Reflect Contour, piros Mikrofonos fej-/fülhallgató kompakt és kellemesen könnyű. Tökéletes sportoláshoz. Zárt konstrukciója biztosítja a hibátlan zajkiszűrést. Ezen fej-/fülhallgató mikrofonnal is büszkélkedhet. 10 Hz és 22000 Hz közötti frekvenciatartománnyal garantált a hangélmény.

A(z) JBL Reflect Contour, piros fej-/fülhallgató kulcsfontosságú paraméterei

  • Stílusos Vörös színű
  • A(z) JBL Reflect Contour, piros fej-/fülhallgatóval a kedvenc zenéid élvezet hallgatni

A(z) JBL Reflect Contour, piros megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Minden játékos és más felhasználó díjazni fogja az ügyes mikrofont. A(z) JBL Reflect Contour, piros mikrofon zavartalan beszélgetést kínál a csapattársakkal, például Skype-on keresztül. A kör alaknak hála azt az érzetet kelti, hogy a hang minden irányból érkezik.

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  JJ091y5a4
Termékszám:  JBL CONTOURRE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15