Oldal frissítése

JBL Charge 4 sárga

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

JBL Charge 4 sárga

A(z) JBL Charge 4 sárga Bluetooth hangszóró bármilyen basszust és ugyanakkor tiszta magasságokat is vissza tud adni, így új dimenzióba emeli a zenehallgatást. Mindezt bonyolult kábelezés nélkül! A kiváló csatlakozást a megbízható Bluetooth technológia garantálja, ami támogatja a zenelejátszást az erre alkalmas telefonokról vagy MP3 lejátszókról. A(z) JBL Charge 4 sárga Bluetooth hangszóró minden hangot teljes pontossággal ad vissza 60 Hz és 20000 kHz frekvencia között. A(z) 30 W összteljesítmény garantálja a megfelelő hangról bármilyen helyiségben. A készülék akkumulátora 7500 mAh kapacitással rendelkezik, így akár 20 óra folyamatos zenelejátszást biztosít.

A(z) JBL Charge 4 sárga Bluetooth hangszóró kulcsfontosságú jellemzői

  • Zenelejátszás Bluetooth használatával
  • Kiválóan védett a nedvességgel szemben
  • Folyamatos lejátszási idő egy töltéssel: 20 óra
  • Bármilyen hangot tökéletesen ad vissza 60 Hz és 20000 kHz frekvencia között
  • Összteljesítmény: 30 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 220 mm × 95 mm × 93 mm
  • Súly: 0,965 g

A(z) JBL Charge 4 sárga Bluetooth hangszóró tiszta hangot garantál zavaró kábelek nélkül

Vidd magaddal akkor is, ha kirándulni mész a barátaiddal. Fontos megemlíteni, hogy a(z) JBL Charge 4 sárga Bluetooth hangszóró nem ijed meg egy kis víztől. Érdemes még azt is megjegyezni, hogy a készülék különleges kivitele minden belső tér díszévé teszi.

Kód:  JJ090g9m9
Termékszám:  JBLCHARGE4YEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05