Oldal frissítése

JBL C45BT, fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JBL C45BT, fekete

Élvezd kedvenc zenéidet zavaró kábelek nélkül. A JBL C45BT fejhallgatójában a legmodernebb Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja a mozgás szabadságát és a nagyszerű hangélményt. Ez a modell lenyűgöz kompaktságával, kiváló hangjával és kényelmével. A hangot 40 mm-es hangszóróegységek állítják elő 32 ohm impedanciával. A fejhallgató frekvenciatartománya 20 Hz - 20 kHz. A fejhallgató kábellel is csatlakoztatható. Fel van szerelve egygombos távirányítóval és egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval is. Nagy előnye a beépített akkumulátor hosszú élettartama. A fejhallgató akár 16 órán keresztül használható egyetlen töltéssel. Mindössze 2 óra alatt feltölthető lemerült állapotból.

A JBL C45BT fejhallgató legfontosabb jellemzői - fekete

  • Vezeték nélküli fejhallgató a JBL-től
  • Akár 16 óra akkumulátorüzemidő
  • Modern vezeték nélküli Bluetooth technológia
  • Két órás töltési idő
  • Kényelmes és stílusos felső híd
  • Elegáns megjelenésű fejhallgató
  • Hangvezérlés a fejhallgató-házán
  • A kényelmes fülpárnák mindenkor nagy kényelmet biztosítanak

A JBL C45BT kényelmes viselete 

A kényelmet egy elegáns és kellően puha felső híd biztosítja. Vezeték nélküli módban a fejhallgató vezérlőket kínál a zene- és a hívások kényelmes kezeléséhez. A hibátlan kivitel mellett a fejhallgató közvetlen vezérlését és a beépített mikrofont is értékelni fogod. A sürgős hívások kezelése sem lesz probléma.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JJ092q1g10
Termékszám:  JBL C45BTBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20