Oldal frissítése

JBL BASSPRO GO

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JBL BASSPRO GO

Subwoofer

JBL BASSPRO GO

Minőségi hangszórót keresel zenehallgatáshoz útközben? A JBL BASSPRO GO lehet a megoldás. Előnye, hogy mivel az áramellátását a jármű biztosítja,  könnyen magaddal viheted bárhová, ahol szükséged van rá. A JBL BASSPRO GO hangszóró egyesíti a kényelmet, a teljesítményt és a hordozhatóságot. Az autós csatlakoztatása olyan, mint egy klasszikus autós mélynyomóé. Ráadásul amikor nincs csatlakoztatva, Bluetooth technológia elvén működik. IPx5 vízvédelemmel rendelkezik, így biztonságosan használhatod az autón kívül is. A JBL BASSPRO GO-val könnyedén beállíthatod a basszust és a hangerőt a megfelelő  élmény érdekében. 

JBL BASSPRO GO Autós hangszóró
JBL BASSPRO GO Autós hangszóró

A JBL BASSPRO GO egyszerű zenei streamelést tesz lehetővé

A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy a járművön kívül bármilyen más eszközzel streameld a zenét. Egyszerre legfeljebb 3 eszköz csatlakoztatására képes. A Bluetooth hatótávolsága kültéren akár 38 méter is lehet. A beltéri jel hatótávolság akár 10 méter. A JBL BASSPRO GO megjelenése is tetszetős. A sima ívek, az előlapi rácsés a JBL logó egyedi stílust kölcsönöz a terméknek. A hangszóró 3000 mAh NiMH újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely teljes feltöltéssel akár 8 órán át is üzemel.

JBL BASSPRO GO Autós hangszóró

Tartós hangszóró meglepően erős hangzással

A JBL BASSPRO GO IPX5 besorolással rendelkezik, amely vízállóvá teszi a hordozható hangszórót, és gond nélkül használhatod a szabadban is, ha kiveszed az autóból. A JBL BASSPRO GO hangszóró meglep a hangjával, hiszen minden lejátszási paraméter ízlésed szerint állítható.

JBL BASSPRO GO Autós hangszóró

A hangszórót a Harman szabványok szerint tesztelték

Minden JBL hangszórónak alapos tesztelési folyamaton kell keresztülmennie. Éppen ezért számíthatsz arra, hogy a JBL BASSPRO GO hangszóró egy olyan minőségi készülék, amelyre a gyártó méltán büszke. Kivitelét tekintve a hangszóró nemcsak az autóban mutat remekül, hanem az autóból kiszedve is. Elegáns, szögletes kialakítás sima ívekkel és JBL logóval ellátott elülső rács – mindez prémium megjelenést kölcsönöz a hangsugárzónak.

A JBL BASSPRO GO autós hangszóró legfontosabb jellemzői

A JBL BASSPRO GO autós hangszóró könnyen hordozható

Az autóban árammal működtethető

A hangszóró lehetővé teszi a Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia használatát

Állítható hangerővel és basszussal rendelkezik

A JBL BASSPRO GO IPx5 védettséggel rendelkezik

Alkalmas a zene streamelésére

A beépített akkumulátor 8 óra zenehallgatási időt biztosít

Összeköthető a JBL Connect alkalmazással

A csomag tartalma: hangszóró, konzol a járműbe történő rögzítéshez, jármű kábelköteg beépített biztosítékkal, rögzítéshez alkatrészek, basszus távirányító és kábel, Hi-Level bemeneti adapterek 2 db, tartalék biztosíték, JBL matrica 2 db, gyors üzembe helyezési útmutató

JBL BASSPRO GO Autós hangszóró

Paraméterek

Hangszóró típusa

Típus Subwoofer

Jellemző

Maximális teljesítmény (Peak) 200 W
Hatékony teljesítmény (RMS) 100 W
Min. frekvencia 40 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Tulajdonságok

Darabok száma a csomagban 1
Kód:  JJ120a01
Termékszám:  BASSPRO GO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15