Oldal frissítése

JBL 104SET-BT

4,0 5 értékelés
79 590 Ft

JBL 104SET-BT

Hangszórók

JBL 104SET-BT

A JBL 104SET-BT professzionális hangszórókat minden rajongó értékelni fogja, aki a legjobb minőségben hallgat zenét. A 60 W-os teljesítménynek és a 4,5 hüvelykes mélynyomónak, valamint a 0,75 hüvelykes magassugárzónak köszönhetően a hangszórók kiválóak a mély-, közép- és magas hangok lejátszásában. A fő hangszórón található a hangerőszabályzó, a bemenetválasztás és a fejhallgató-csatlakozó (3,5 mm-es jack) és az AUX IN. AJBL104SET-BT hangszórókat RCA kábellel csatlakoztathatod egymáshoz. A kompakt méreteknek köszönhetően a hangszórók könnyen mozgathatók bárhova, ahol csak szükséged van rájuk. Nagyszerű bónusz a Bluetooth kapcsolat (5.0), melynek köszönhetően streamelhetsz zenét okoseszközödről.

JBL 104SET-BT Hangszóró

Elegáns és kompakt kialakítás

Amellett, hogy a JBL 104SET-BT hangszórók nagyon jól szólnak, kompakt méretük lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsák őket, bárhová ahol csak szükség van rájuk. A hangszórók elejét elegáns fémrács fedi. A gumírozott alsó rész megakadályozza a hangszórók nem kívánt mozgását. A JBL 104SET-BT-vel gyerekjáték a vezérlés. A fizikai gombok segítségével egyszerűen beállíthatod a hangerőt, vagy kiválaszthatod, hogy melyik forrásbólszeretnéd lejátszani a zenét. Okoseszközről Bluetooth, AUX, RCA vagy TRS kapcsolaton keresztül streamelhetsz. Ha Bluetooth-on keresztül csatlakozol, vezérelheted a lejátszást a csatlakoztatott eszközön. Fejhallgató is csatlakoztatható a JBL 104SET-BT hangszórókhoz egy szabványos jack csatlakozón (3,5 mm) keresztül.

A JBL 104SET-BT hangszórók főbb jellemzői, fekete

A hangszóró teljesítménye 60 W

Egyszerű kezelőszervek a fő hangszórón

Vezeték nélküli kapcsolat okoseszközzel Bluetooth-on keresztül

A hangszórókhoz fejhallgatót csatlakoztathatsz (3,5 mm-es jack)

Kompakt kialakítás

A gumírozott talp jobb stabilitást biztosít

JBL 104SET-BT Hangszóró

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, RCA - Cinch
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
Kimenetek 3,5 mm Jack

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 60 W
Min. frekvencia 60 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm

Jellemzők és funkciók

Vezérlés iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 15,3 cm
Mélység 12,4 cm
Magasság 24,7 cm

Tömeg

Teljes tömeg 3,8 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  JJ0913a1
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  104SET-BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05