Oldal frissítése

Jawbone UP2 Black Diamond kötél

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jawbone UP2 Black Diamond kötél

Stílusos fitness karkötő, amelyen keresztül nyomon követheti az összes tevékenységet. Anélkül, folyamatos adatrögzítés, nem tudja hatékonyan elérni a céljait. És ez a gondolat van kialakítva Jawbone UP2. Amellett, hogy a klasszikus felügyeleti tevékenység által kínált ez a kis sportautó is képes követni az alvás, ételt vagy szolgáltatás sport edző. Természetesen van még sok más remek funkciókat, amelyek segítenek elérni a álom alak, fitness, vagy csak az egészséges életmód. 

legfontosabb jellemzői

  • Fitness karkötő megfigyelésére mindennapi tevékenységek
  • Számos intelligens funkciók
  • karcsú kialakítás
  • Egy ingyenes alkalmazás az Android , vagy iOS
  • Tölthető akkumulátor hosszú akkumulátor-élettartammal
  • Vízálló kivitel (képes megbirkózni az eső, fröccsenő víz - csak nepotápět)
  • beépített Bluetooth
  • kis súly
  • Kompatibilitás az okostelefon talál itt .

Praktikus és sportos elegáns divatos kiegészítő egy testben

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez is nagyon elegáns divatos kiegészítőként. Aki látja a karkötőt a kezét az első alkalommal, akkor nem hiszem, hogy ez nem csak egy dísz. Azonban ennek az ellenkezője igaz.Jawbone UP2 a belsejében bújik egy erős akkumulátorral, amelyek meghajtásához, hogy 10 egymást követő napon. És nem kell, hogy valaha is attól tartanak, hogy meg kell tölteni a készüléket gyakran. Ezen túlmenően, a tervezés vízálló. A kedvenc tevékenysége így fizetni, amikor csak kedve tartja, az időjárástól függetlenül. A megfelelő működés érdekében szükség van a link karkötő Android vagy iOS. A tényleges párosítás nagyon egyszerű. Kommunikáció zajlik Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Teljes a remek funkciókkal és finomságok

A telepítés után az ingyenes app UP és a mobil készülék széles választékát kínálja a nagyon praktikus. Ezzel alkalmazás, akkor állítsa be a céljait, teljesítményük nyomon követhető, sőt végre együtt a barátaiddal, vagy kihívás valaki egy párbajra. Természetesen van még a lehetőség, hogy rekord elégetett kalóriát, az alvás időtartama, illetve az élelmiszer, amit elfogyasztott a nap folyamán. Apropó alvás, karkötő is meg tudja határozni, milyen stádiumban vannak. Következésképpen, ha meg azt felébreszteni, felébredsz, és úgy érzi, a friss (30 percen belül a beállított érték). Végül is vannak gyakorlati funkciója Készenléti Alert. Értesíti, hogy van egy hosszú ideig nem ad ki semmilyen tevékenységet.

További információk:

Érzékelők szerint:
Bluetooth 4.0
tengelyes gyorsulásmérő
Háromszínű LED (kék alvás, narancs tevékenység, fehér bejelentés)

elemek:
Újratölthető lítium-ion polimer, 38 mAh
Akár 10 napig egy feltöltéssel
Az újratöltés körülbelül 60 perc alatt

súly:
25 gramm

A csomag tartalma:
Fitness karkötő UP2
Használati útmutató
USB töltőkábel

Kód:  FTB002e9lcf
Termékszám:  JL03-0303CGI-EU1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05