Oldal frissítése

Játékos barkácsoló készlet

Kiegészítők a termékhez

Játékos barkácsoló készlet

Kis barkácsolók számára tervezett modern készlet. 10 darabos készlettel játszhat "Apát" a gyermek: kézifűrész, körfűrész, fogó, csavarok és műanyag alkatrészek. A körfűrészhez lendkerék is tartozik. A műanyag részek csavarokkal és anyákkal összeilleszthetők. A készlettel élvezetes a barkácsolás és a "szerelés".  

  • 10 alkatrész - fűrész, körfűrész, fogó, csavarok, anyák és műanyag alkatrészek
  • Körfűrész lendkerékkel
  • A műanyag alkatrészek csavarokkal és anyákkal összeilleszthetők és szétszedhetők
  • Kiváló minőségű, az egészségre nem káros műanyagból készült
  • Alkalmas gyermekeknek, 3 éves kortól

Egy kis ezermester sem lehet meg az alapvető eszközök nélkül. Ez a készlet minden alapvető eszközt tartalmaz, amelyre barkácsolás közben szükség lehet. Továbbá, a benne lévő műanyag alkatrészek csavarokkal és anyákkal összeilleszthetőek és szét is szedhetőek..

Fedezze fel a barkácsolás világát! "Apát" játszva a gyermekek könnyebben megismerhetik a felnőttek világát. A csavarok és anyák be-és kicsavarása fejleszti a gyermekek  finommotoros képességét és technikai ismereteit.

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 28 cm
Szélesség 22,8 cm
Magasság 6 cm
Kód:  HRAa5124
Termékszám:  8594166100299

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10