Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Zoo 3in1 Ride-On kutyás futóbicikli

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zoo 3in1 Ride-On kutyás futóbicikli

Gyermeked első pillantásra megszereti a kutya formájú Zoo 3 az 1-ben Ride-On futóbiciklit. A gyönyörű színű és elragadó 3 az 1-ben kialakítású futóbiciklit úgy tervezték, hogy együtt nőjön a gyermekeddel - a járássegítőtől kezdve a futóbiciklin át a rollerig. Ennek köszönhetően az első lépéseitől az egy lábbal való elrugaszkodásig megbízható társa lesz. Ráadásul a Zoo futóbicikli fény- és hanghatásokkal van felszerelve. A futóbiciklin kerekezve a gyermekek edzik a motoros képességeket, gyakorolják azegyensúlyozást és a mozgáskoordinációt. A Zoo 3 az 1-ben Ride-On róka futóbicikli csak beltéri használatra ajánlott, és 1 éves kortól ajánlott a gyermekek számára.

A Zoo 3 az 1-ben Ride-On - kutya futóbicikli fő jellemzői

  • Egyedi design-ban, amelynek köszönhetően együtt nő a gyermekkel
  • A Zoo 3 az 1-ben Ride-On futóbicikli járássegítő, futóbicikli és roller egyszerre
  • Fény- és hanghatásokkal
  • Csak beltéri használatra ajánlott
  • A Zoo 3 az 1-ben Ride-On futóbicikli 1 éves kortól ajánlott a gyermekek számára

3 változat futóbiciklire a járás 3 szakaszának gyakorlásához

Az első szakaszban a gyermekek a Zoo 3 az 1-ben Ride-On kutya futóbiciklit járássegítőként és kedvenc játékaik kocsijaként fogják használni. Ezzel a futóbicikli tolására vagy húzására fogja őket biztatni. A második szakaszban, amikor egyre biztosabbá válik a járásuk, a tárolóhely egy egyszerű elfordítással üléssé válik, és egy teljesen működőképes futóbicikli jön létre. A tapasztalt és magabiztosan járó gyermekeknek készen áll a harmadik változat, amikor a futóbicikli rollerré válik. Elég csaklevenni az ülést és kihúzni az állítható kormányt. Kezdődhet a próbaút a Zoo 3 az 1-ben Ride-On kutya futóbiciklin.

Méretek:
57,7 × 34 × 52 cm

Teherbírás:
20 kg

Elemek (nem tartozék):
3 × AAA

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Kapacitás

Kapacitás 20 kg

Jellemzők és felszereltség

Felszerelés Állítható nyereg
Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kód:  HRAb1290
Termékszám:  194133090189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15