Oldal frissítése

Zombie Infection

Kiegészítők a termékhez

Zombie Infection

Figyelem, figyelem! A Föld bolygót elérte egy ismeretlen vírus. Az emberek át vannak alakítva, mindneki zombi és múmia. Szerencse, hogy van még aki megmentheti a Földet. A csapat minden erőfeszítést megtett, hogy megpróbálja megtalálni a gyógymódot a zombik visszaváltoztatására, de az utolsó kísérlet sajnos nem volt sikeres. A varázsszer rossz kezekbe került, és megfordította a mentőakció folyamatát. A hétköznapi zombik és múmiák szuper erős zombikká és múmiákká változtak. Próbáld meg megmenteni a világot a zombik támadásaitól. Nyomd meg a zombi hátán lévő gombot, és a szeme és a kezei bámulatosan megmozdulnak. Ha permetezzük vízzel, a zombi színe megváltozik, továbbá zötétben a szemei extra csillogónak látszanak.

A Zombie Infection figurák legfontosabb jellemzői:

  • Mozgó kezek és a színe megváltozik
  • A gomb megnyomásával változik a szeme és a koponya!
  • Aranyos ijesztő kinézet
  • Ingyen letölthető Zombie Infection alkalmazással
  • Minden csomag tartalmaz egy titkos kódot, ami további játékokra ad lehetőséget
  • 5 éves kortól ajánlott!

Miért más a Zombie Infection

Ez a játékfigura tényleg szórakoztat. Látogass el a honlapra, és játssz az ingyenes zombi játékkal. Minden zombi csomag egy titkos kódot rejt, amivel be tudsz lépni. A csomag tartalmazza a figurát, 4 gyűjtő kártyát és egy titkos kódos kártyát.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAif5850
Termékszám:  ASRT8595582229540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05