Oldal frissítése

Micimackó Zenélő játszószőnyeg

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Micimackó Zenélő játszószőnyeg

Ez az élénk színű Micimackós zenélő játszószőnyeg egy sor érdekes tevékenységet nyújt. Pihe-puha felületén kényelmes játszani, felette dupla boltív található. Az interkaktív szőnyeg célja a gyerekek szórakoztatása, és hogy motiválja őket mozgásra és a világ fedezésére. A boltív gyönyörűen kidolgozott mesehősei első pillantásra figyelemre késztetnek, és életre keltik a közkedvelt mesét. A kedves halk dallamok mozgásra serkentik a gyermeket és fejlesztik az környezete iránti figyelmét. Más felfüggesztett karakter is található, állatok, tükör, rágóka és támogató párna. Ez a játék jelentősen fejleszti a kíváncsiságot, a vizuális, taktilis és motorikus készségeket, javul a koncentráció és mozgáskoordináció. 

Műszaki adatok:

Átmérő:
80 cm

Áramellátás:
3 db AA elem (nem tartozék)

Ajánlott kor:
születéstől

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK irányelvének (2009. június 18.) a játékokok biztonságáról és a cseh szabályozás minden jogi normájának. Értelemszerűen tartalmazza a CE megfelelőségi nyilatkozatot. 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Méretek

Hosszúság/mélység 80 cm
Szélesség 80 cm
Kód:  QBM108
Termékszám:  5011666719620

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20