Oldal frissítése

Zenélő játékzongora állatokkal

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Zenélő játékzongora állatokkal

Örvendeztesse meg a kis zenészt első játékzongorájával legkisebbeknek. A csodálatos zongora élénk színű és közismert állatok illusztrációjával van díszítve - például kacsa, madárka, kutyus, cica, béka... A modern játék számos különböző játékot kínál, amelyek végtelen kellemes szórakozással eltöltött percet biztosítanak majd gyermekeinek. Kíváncsi ovis gyermeke különböző dallamokat játszhat majd a zongorán, akárcsak egy hagyományos hangszeren, meghallgathatja az egyes állatok hangját, lejátszhat szórakoztató dallamokat, éneklő állatokat vagy kipróbálhat egy remek játékot - hallgasd meg, és játszd le!

Játékos tanulás

A játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikáját. Az Ön kis zenésze játékos formában megtanulhatja felismerni az egyes állatok hangját, fejlesztheti alapvető ritmus és dallam érzését. 

A játék tartós és könnyű textilanyagból készült, ezért kompakt és egyszerűen szállítható. A zongora három AA elem segítségével működik, amelyeket műanyag tok véd.

Piáno

zongorázni

Legfontosabb jellemzők

  • Zongora állatok hangjaival
  • Hallgathat dallamot, éneklő kisállatot és hallgasd meg, játszd le! mód
  • Fejleszti a ritmusérzéket, kreativitást és a gyermek motorikáját
  • Tanulás az állatokról szórakoztató módon
Hrací piáno

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Műszaki adatok:
Áramellátás:
3 × AA elem (nem részei a csomagnak)
Méretek:
73 × 28,5 cm
Tömeg:
0,32 kg

A játék megfelel a játékok biztonságáról és törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv előírásainak cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetes a CE megfelelőségi nyilatkozat.
Kód:  HRAa4429
Termékszám:  8590439929574

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15