Oldal frissítése

Xyloba Piccolino

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xyloba Piccolino

Szereted az építőkészletek nyújtotta kihívásokat? Szerezd be a Xylobot golyópályát. Az építőkészlet korlátlan lehetőségeket kínál az összeállításra. Ráadásul nemcsak építők, hanem zeneszerzők is értékelni fogják. A Xyloba építőkészlet hangot adó lapokat tartalmaz, amelyek különböző hangokat adnak ki, amikor a golyó beléjük ütközik, és ezzel zene jön létre. A mellékelt útmutató alapján is építhetsz és komponálhatsz, de saját zenét is szerezhetsz. A sínek eltérő hosszúságúak, így meghatározzák a szerzemény ritmusát. A játék mind a kisgyermekeket, mind a felnőtteket elszórakoztatja. A kombinációk korlátlan lehetőségeinek köszönhetően a játékot soha nem unjátok meg. Az építőkészlet bővíthető és kombinálható más Xyloba készletekkel.

A Xyloba Piccolino golyópálya fő jellemzői

  • Xyloba golyópálya hanghatásokkal
  • Korlátlan építési lehetőségek
  • Hangot adó lapokat tartalmaz
  • Összeállíthatod a mellékelt útmutató alapján vagy szerezhetsz saját zenét
  • A különböző hosszú sínek határozzák meg a ritmust
  • Bővíthető és kombinálható más Xyloba építőkészletekkel
  • A Piccolino 4 hangot, 25 építőelemet tartalmaz

Xyloba Piccolino

A Xyloba Piccolino 4 hangot tartalmaz - c, d, e, g. 4 hangot adó lapot találsz. A készlet összesen 25 építőelemet tartalmaz. 2 hanghosszúság van benne. Egyszerű dallamok építésére alkalmas.

Végtelen lehetőségek a Xyloba építőkészlettel

A Xyloba egy építőkészlet rendszer, az egyes részek könnyen kombinálhatók és bővíthetők. Az építőkészletnek köszönhetően a  gyerekek megdolgoztathatják a motoros képességeiket, a képzeletüket és saját zenét is szerezhetnek. Láthatóvá tehetik a zenét. Az egyes építőkészletek egyesítésével magas építményeket hozhatsz létre. A fa elemeket Svájcban gyártották, és bükkfából készültek. Kézzel és precízen készülnek, az egyes elemek kellemes hangot adnak ki.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Darabszám

Darabszám 25 db

Téma

Téma Zene

Tulajdonságok

Effektek Hangos

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRAjd1680
Termékszám:  7640148077484
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20