Oldal frissítése

XS zöld csúszda

5 2 értékelés
16 790 Ft

XS zöld csúszda

Az XS zöld vízicsúszda nagyszerű szórakozást nyújt gyermekeid számára! Használhatod kertedben is, ahol gyermeked a puha talajra érkezhet, de akár frissítő is lehet az érkezés, ha a gyermekmedencében állítod fel. Ebben az esetben lehetséges a locsolócső csatlakoztatása a jobb csúszás érdekében.
A műanyag csúszda kültéren és beltéren egyaránt használható. Kis méretének köszönhetően babacsúszdának is alkalmas a gyerekszobában. A csúszda hossza 90 cm. A kisgyermekek számára ez az egyik legvonzóbb szórakozási forma a játszótereket és az aquaparkokat követően.
A csúszda színe gyönyörű, gyermeked pedig a lépcsőfokokat használhatja a biztos feljutáshoz. A játék fejleszti a gyermek motorikusképességeit és mozgáskoordinációját. Szeretnéd, hogy gyermeked okos legyen és tudja, hogyan is működnek a játékok? Akkor kényeztesd egy otthoni tanfolyammal a biztonságos csúszda formájában, amelytől gyermeked le lesz nyűgözve!
További információk:
Színe:Zöld
Mérete:
Magassága - 75 cm
Csúszda hossza - 90 cm
Teljes hossza - 125 cm
Ajánlott életkor:
2 éves kortól ajánlott
A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK 2009. június 18-i rendeletének és minden a cseh jogrendszer által előírt normának. Ezt természetesen megfelelőségi nyilatkozat igazolja.

 

Paraméterek

Alap jellemzők

Hossz 90 cm
Teherbírás 20 kg
Szín Piros, Zöld
Anyaga Műanyag
Tulajdonságok Létrával
Kód:  ZG429
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3032163102700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15