Oldal frissítése

Xiaomi Mi Robot

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Robot

A Xiaomi Mitu Bunny Robot interaktív robot nagyszerű ajándék minden olyan kis technikus palántának, aki szeretne saját robotot készíteni és programozni. A 978 darabos készlet tartalmaz mindent, ami kellhet a nekik tetsző robot megépítéséhez. A robotprogramozás intuitív grafikus felületen történik. Az alkalmazásban különböző mozdulatokat, táncot, vagy különféle pózokat kódolhatunk. A robot egyszerűen, egy mobiltelefonnal irányítható. Mindössze Bluetooth-on keresztül kell kapcsolódni a mellékelt alkalmazás segítségével, amely Android és iOS telefonokat egyaránt támogat, és háromféle távvezérlő típusból választhatunk: Joystick, Gyro és GPS.

A Xiaomi Mitu Bunny Robot interaktív készlet legfontosabb jellemzői

  • Elektronikus interaktív készlet
  • Saját robotok létrehozása és programozása
  • Programozás intuitív grafikus felületen keresztül
  • Vezérlés mobiltelefonnal Android vagy iOS rendszeren
  • Három távvezérlő mód
  • Önkiegyensúlyozó rendszer

A programozás jó móka

A programozható Xiaomi Robot önkiegyensúlyozó rendszerrel rendelkezik, amely egyensúlyban tartja a játékot, hogy mozgás közben ne essen le.  Két erőteljes, karbon motorja 133 fordulat / perc sebességgel működik. A Mitu Robot biztonságos és környezetbarát anyagból készült, ezért gyermekek számára is alkalmas. Tanuld meg, hogyan programozhatsz és építhetsz olyan robotot saját magad, amely követi utasításaidat! 

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa Li-Ion

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Darabszám

Darabszám 978 db

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Távvezérléssel
Támogatott OS Android, iOS
Speciális funkciók Mobilalkalmazás
Kód:  XIAOM44
Termékszám:  472784
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20