Oldal frissítése

WowWee Chippy kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WowWee Chippy kék

Gyermeked egy aranyos kiskutyára vágyik, de egy élőt nem engedhettek meg magatokak? Ajándékozd meg egy varázslatos WowWee Chippy interaktív kutyussal. A kék Chipper kutyus orrának megérintésével vagy távirányítóval kezelhető. Ugat, morog, szimatol és nyalogat... A távirányító segítségével különféle szórakoztató üzemmódokat indíthatsz el, mint például a zene és tánc. Gyermeked azonnal megszereti ezt az aranyos kiskedvencet!

A WowWee Chippy kék kutyus fő tulajdonságai

  • Interaktív játék a WowWee-től
  • Chipper robotkutya
  • Orra megérintésével vagy távirányítóval kezelhető
  • A kutyus ugat, morog, puszit ad és egyéb trükkökre képes
  • A távirányítóval különféle üzemmódok aktiválhatóak
  • Elemek (4 AAA, 1 db CR 2032) nem a csomagolás részei
  • A csomagban található egy kutyus, távirányító és használati utasítás

Irányítás érintéssel

Ha egyszer megkoppintod WowWee Chipper orrát, szimatolni, nyalogatni és ugatni kezd. Ha kétszer koppintod meg, puszit ad vagy tüsszent. Ha két másodpercre letakarod a kutyus orrát, nyüszíteni kezd.

 

Távirányítóval való kezelés

A távirányítóval különféle szórakoztató üzemmódok aktiválhatóak, mint a tánc, ének vagy szabad mozgás. Chipper két kerékszettel rendelkezik és helyben megfordul. A kutyus irányítása egyszerű, elég a távirányítót a kutyus fején lévő IR érzékelőre irányítani. A használati útmutatóban a titkos kezelés lehetőségét is megtalálod.

 

Méret:
22 cm

Szín:
kék

 

 
Kód:  HRAif6028A
Termékszám:  ASRT8590756956246
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10