Oldal frissítése

Woody Prémium hinta

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woody Prémium hinta

A Woody Prémium fa hinta rengeteg mókát ígér a gyerkőcöknek, hiszen a hintázás az egyik legnépszerűbb dolog a gyerekek körében. Tömör tölgy és bükkfa. A biztonsági korlátnak és a magas háttámlának köszönhetően a legkisebb gyermekek is használhatják, és az elülső rúd felemelésével a gyermek könnyedén be- és kiszállhat. Egyszerűen csak akaszd fel a biztonsági horogra (melyet a csomagolás nem tartalmaz) a fémgyűrű segítségével, melyre az állítható hosszúságú kötelet felerősítetted. Ezután engedd a kötelet a kívánt hosszúságra.

A Woody Prémium fa hinta legfontosabb jellemzői

  • Tömör tölgy és bükkfa
  • Biztonsági korlát és magas háttámla
  • Állítható hosszúságú kötelek
  • Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas
  • Kizárólag otthoni használatra

Nagyszerű szórakozás otthon és a kertben

A Woody Prémium hinta bel- és kültéren is használható, de csak otthoni használatra alkalmas, nyilvános játszótérre nem. 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott, maximális terhelhetősége 50 kg. Legyen részetek a gyerekekkel sok örömteli pillanatban a Woody Prémium hintával!
Ajánlás:
Úgy szereld fel a hintát, hogy ne tudjon felborulni vagy egyéb módon gondot okozni. Nem ajánlott beton, aszfalt vagy más kemény felület fölé telepíteni. Úgy válaszd meg a helyét, hogy a gyerek ne legyen közvetlen napfényben. Mindig ellenőrizd a játékot használat előtt. A hinta ne legyen közvetlenül kitéve az  időjárási viszonyoknak.
További információ:
Méret:34 x 29 x 33 cm
Teljes magasság hevederekkel:
140 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Szín Bézs, Kék, Zöld, Sárga
Kód:  HRAif7230
Termékszám:  8591864918485

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10