Oldal frissítése

Woody konyhai készlet

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Woody konyhai készlet

Hogyan tehet kedvére egy igazi kis szakácsnak ? Ez a "kulináris szett" nem hiányozhat egyetlen mesterszakács gyerekszobájából sem, hogy később akár hivatásos szakáccsá válhasson. Köszönhetően a piros köténynek megóvja a gyermek ruháját a főzés közbeni foltoktól. Tartalmaz egy fa hengert, nyolc különböző formát egy tálat habverővel, tepsit, cukrászati ??ecsetet, fa spatulát és egy sodrófát, hogy már csupán a gyerek képzelete szabhasson csak határt. Alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól.

Legfontosabb jellemzők

  • főzőkészlet a fiatal szakácsok és szakácsnők számára
  • Ez magában foglal egy kötényt és a sütőt
  • Tartalmaz egy fa hengert, nyolc különböző formát egy tálat habverővel, tepsit, cukrászati ??ecsetet, fa spatulát és egy sodrófát
  • Alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól

csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy konyha kötényt és edényfogó kesztyűt, fehér, vörös téglából. A konyhában szükséged lesz még, egy fa hengerre, nyolc különböző formára egy tálra habverővel, tepsire, cukrászati ??ecsetre, fa spatulára és egy sodrófára is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám a készletben

Darabszám a készletben 17 db

Méretek

Hosszúság/mélység 44 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 5,5 cm

Kis háztartás

Szín Vörös
Anyag Fa, Fém, Textil

Csomagolás

Csomag tartalma Edény
Kód:  HRAif0952
Termékszám:  8591864911257
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05