Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Woody 8-as alakú vasút elektromos mozdonnyal

4,6 36 értékelés
11 390 Ft

Woody 8-as alakú vasút elektromos mozdonnyal

A Woody 8-as alakú vasút elektromos mozdonnyal egy következő darabja a csodálatos, fából készült kisvasút sorozatnak. Indítsd útjára a mozdonyt a sínpályán, nézd, ahogy átmegy a vasúti hídon, majd visszatér és átrobog a híd alatt. Engedd szabadon a fantáziádat, és meglátod, rengeteg szórakoztató élményben lesz részed ezzel a készlettel. A vasúthoz tartozik egy tölthető mozdony két kocsival, házak, figurák, autó, közlekedési táblák és fák. Ez az igényesen megmunkált készlet kombinálható a többi Woody vasút elemeivel is, így a sínpályát kedved szerint bővítheted. 


Műszaki adatok:
Anyaga:
minőségi fa
A készlet tartalma:
tölthető mozdony
2 kocsi
házak
ember figurák
autó
közlekedési táblák
fák
Ajánlott kor:
3+


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 1 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,25 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 3 hónapos

Tulajdonságok

Sín típusa Elektromos
Anyag Fa

Csomagolás

Csomag tartalma Tartozékok, Sínek, Híd, Vonat, Vonatvasút, Autó

Összeállított pálya méretei

Hosszúság/mélység 100 cm
Szélesség 50 cm
Kód:  HRA730i2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591864911219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05