Oldal frissítése

Woody Musical szett

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woody Musical szett

Van otthon egy kis zenész, és már nem elég ha csak az edényeken gyakorol? Ez a készlet különböző csoportokból származó eszközöket tartalmaz, legyen szó dobokról, ritmusokról, ütőhangszerekről vagy idiofonokról. A gyerekek biztosan értékelik a különféle eszközöket, hiszen így saját maguk döntenek arról, hogy mi a legjobb nekik. Az eszközök nagyon könnyen használhatóak és kiváló minőségű anyagokból készültek, így akár kisgyermekek is használhatják. A felnőttek csatlakozhatnak hozzájuk, és akár közösen is eljátszhatják kedvenc zenéiket.

A Woody Musical szett főbb jellemzői

  • A zenei készlet különböző csoportok hangszereit tartalmazza
  • Dob – xilofon
  • Ritmikus – maracas
  • Percussion – tambura
  • Idioponikus – fablokkok
  • Kisgyerekek számára is alkalmas

Miből áll Woody Musical szett?

A dobokkal ellátott xilofon szép hangokat produkál. Az egyes gombok színkódoltak a könnyebb lejátszás érdekében. A műanyag tojások a maracas ritmikus eszközeit képviselik. A hangra az is hatással lesz, hogy hogyan fogja meg a tojást a tenyerében. A tambura harangok az ütőhangszereket képviselik, és széles körben használják az olasz vagy a roma zenéknél. A fából készült tömbök, mint kísérő eszköz, a so-idiofonok képviselői.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0888
Termékszám:  8591864918942
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15