Oldal frissítése

Woody Maxi kisvasút

4,7 45 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woody Maxi kisvasút

Ezen 120 darabból álló fa vonat készlet minden kisfiú számára remek szórakozást jelent. A sínpályán és kisvonaton felül gyermeke számos további kiegészítőnek is örülhet, amelyek szinte életre keltik a kisvasút alkotta játékteret. Ezek közt fák, házak, autók, emberi figurák és jelzőtáblák találhatók. A kisvonatok útjait emelkedők, hidak és vasúti átjárók teszik színessé. Ezen pompás készlet használata 3 éves kortól ajánlott.
 

Woody vláčkodráha
 

Woody kisvasút

A Maxi kisvasút a Woody gyártó egyéb építős játékaival is kombinálható. Ezen fából készült kisvasút egy rendkívül népszerű gyermekjáték, melybe a szülők is örömmel bekapcsolódnak. A játék során a gyermekek remekül szórakoznak, és egyúttal fejlesztik kézügyességüket, logikai gondolkodásukat és képzelőerejüket egyaránt. A Woody játékok kiváló minőségnek megfelelő kidolgozással és átgondold játék elvekkel emelkednek ki.

A készlet tartalma:

  • Sínpálya
  • 2 mozdony
  • 4 vasúti kocsi
  • 6 autó
  • Fák
  • Házak
  • Közlekedési jelzőtáblák
  • Állomás, vasúti átjáró, híd
A készlet tartalma:
 

Specifikációk:

Méretek:
110 x 130 cm

Darabok száma:
120

Anyaga:
Fa

Ajánlott kor:
3+

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA730k
Termékszám:  8591864909025

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10