Oldal frissítése

Woody Hinta korláttal, színes

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woody Hinta korláttal, színes


Jó, biztonságos és szép hintát keresel gyermeked számára? Bízz a tradícionális Woody játékok gyártójában. A Woody hinta három évnél idősebb gyermekek számára alkalmas. A kiváló minőségű kivitelezésnek és a biztonsági funkcióknak köszönhetően nem kell aggódnod, és együtt élvezhetitek a közös örömteli pillanatokat.

A Woody korláttal rendelkező hinta legfontosabb jellemzői

  • Fából készült gyermek hinta, színes rudakkal
  • A Woody hinta tömör tölgyből és bükkfából készült
  • Megnövelt háttámla a maximális kényelem érdekében
  • A csúszás és leesés megakadályozásának érdekében biztonsági korláttal és rudakkal rendelkezik, így a legkisebb gyermekek számára is alkalmas
  • A heveder az elülső és a hátsó vízszintes rudakat rögzíti, hogy megakadályozza a véletlen felemelésüket
  • A korlátok gyönyörű színes rudakból állnak
  • A Woody hintával a gyermek nem szenved kellemetlen zúzódásokat a teljes ülőlap kialakításnak köszönhetően
  • A hinta ideális beltéri és kültéri használatra
  • Terhelhetősége 30 kg
  • A korláttal rendelkező Woody hinta használata 3 éves kortól ajánlott

Hangsúly a tradícionális feldolgozáson és a biztonságon

A Woody fából készült hinta kiváló minőségű tölgyből és bükk fából készült. A magas színvonalú kivitelezési és biztonsági jellemzőknek köszönhetően már három éves kortól ajánlott használata. A gyerekek védelmet élveznek a nemkívánatos kicsúszás ellen, nem csupán a korlátnak, de a speciális pántoknak köszönhetően is, amelyek az elülső és hátsó vízszintes támasztó rudakat rögzítik. Így az egyes rudakat nem lehet felemelni, csak ha a felnőtt először az első ülés előtti rudat előbb felemeli.

A Woody hinta élénk színeivel és maximális kényelmével emelkedik ki

A gyermek hinta korlátjai színes rudakból állnak, amely mind a gyerekek, mind a felnőttek számára vonzó kialakítás. Annak érdekében, hogy gyermeked kényelmesen élvezhesse a felhőtlen pillanatokat, hinta ülőlapja teljes kialakítású, így elkerülhetők a kellemetlen zúzódások. A nagyobb gyerekek is elégedettek lesznek, hiszen a megemelt háttámlának könnyen nekidőlhetnek. A Woody korláttal rendelkező hinta teherbírása 30 kg.

Útmutató a hinta rögzítéséhez:
Akaszd fel a hintát a biztonsági kampókra. A forgó kampók (nem tartozék) optimálisak a maximális lengési lendület fenntartásához. Állítsd be a hinta magasságát a gyermek korának megfelelően az állítható kötelek segítségével. Győződj meg róla, hogy a hinta gondosan van felszerelve, hogy megakadályozd a billenést vagy más helytelen használatot. A hinta ülése nem lehet ferde.  Biztonsági okokból nem ajánlott a hintát beton, aszfalt vagy más kemény felület fölé helyezni. A gyártó javasolja, hogy minden használat előtt ellenőrizd a kampókat, köteleket és műanyag részeket.

A hinta méretei:
30 x 32 x 30 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Ülőhelyek száma Együléses
Terhelhetőség 30 kg
Kód:  HRAif12112
Termékszám:  8591864103171

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15